FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu a renunțat la un jucător după transferul lui Cristi Manea » Anunțul oficial

FR Cluj l-a împrumutat pe Mihai Butean (23 de ani, fundaș dreapta) la Gaz Metan. Fotbalistul a evoluat pentru medieșeni și în partea a doua a sezonului precedent, tot sub formă de împrumut
FR Cluj l-a împrumutat pe Mihai Butean (23 de ani, fundaș dreapta) la Gaz Metan. Fotbalistul a evoluat pentru medieșeni și în partea a doua a sezonului precedent, tot sub formă de împrumut

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 17:10 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 21:59

CFR Cluj l-a împrumutat pe Mihai Butean (23 de ani, fundaș dreapta) la Gaz Metan. Fotbalistul a evoluat pentru medieșeni și în partea a doua a sezonului precedent, tot sub formă de împrumut.

CFR 1907 Cluj și Gaz Metan Mediaș au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Mihai Butean până la finalul acestui sezon! Multă baftă, Mihai Butean!

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Monday, September 7, 2020

„CFR 1907 Cluj și Gaz Metan Mediaș au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Mihai Butean până la finalul acestui sezon! Multă baftă, Mihai Butean!”
Comunicat oficial CFR Cluj

Adus gratis de campioana României de la Astra în vara lui 2019, fundașul dreapta a prins doar 5 meciuri la CFR, toate în startul sezonului. În afara planurilor lui Dan Petrescu, Butean a fost trimis sub formă de împrumut la Gaz Metan, unde era dorit de Edi Iordănescu în iarna precedentă.

Cristi Manea a semnat pe 4 ani cu CFR Cluj

Anunțul vine la o zi după ce Cristi Manea (23 de ani, fundaș dreapta) a fost antamat de campioana României. Acesta a fost transferat definitiv de CFR Cluj de la Apollon Limassol.

8 meciuri și un golare Cristi în naționala de seniori. Din cauza situației contractuale complicate în care se află, el a bifat o singură selecție în ultimii doi ani, la 1-2 cu Suedia

7 meciuria înregistrat Manea în sezonul trecut din L1, două la FCSB și cinci la CFR. La FCSB a intrat rapid în dizgrația lui Becali, la Cluj a ajuns când vișiniii își aduseseră deja fundași dreapta: Susici, Ciobotariu, Burcă

Mutările oficializate de CFR Cluj în această vară:

  • ANTRENOR: Dan Petrescu (confirmat)
  • VENIRI: Debeljuh (Hermannstadt), Bălgrădean (FCSB), A. Radu (Poli Iași, împrumut încheiat), R. Ispas (CSM Reșița, împrumut încheiat), Kontoes (Clinceni, împrumut încheiat), Mailat (U Cluj, împrumut încheiat), Vojtus (Clinceni), C. Manea (Apollon)
  • PLECĂRI: R. Ispas (Baia Mare, împrumut), Arlauskis (Al Shabab), Sylla (liber), J. Fernandez (Sepsi), Țucudean (liber), Cr. Manea (Limassol, împrumut încheiat), Pașcanu (SD Ponferradina, împrumut), Golofca (Sepsi, împrumut), Fica (Rapid, împrumut), Mailat (Voluntari, împrumut), Andronic (Clinceni, împrumut), Boli (Samsunspor)

VIDEO Match Preview CFR Cluj - Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Duckadam, drastic cu un jucător de la FCSB: „Nu are niciun viitor! Altcineva va fi titular”

Cosmin Contra a dezvăluit echipa de la care se va inspira Academia lui Dinamo: „Va fi adus un nou șef!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează