FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

CFR Cluj. Dan Petrescu are o clauză uriașă în cazul în care e demis: „Agentul mă mai întreabă care e situația”

Dan Petrescu are o clauză uriașă în cazul în care e demis
Dan Petrescu are o clauză uriașă în cazul în care e demis

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 19:32 / Actualizat vineri, 07 august 2020 19:42

Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit despre viitorul său la CFR Cluj. Antrenorul a dezvăluit că are o clauză uriașă în contract, în eventualitatea în care ar fi demis. 

Dan Petrescu a câștigat al treilea titlu la rând cu CFR Cluj, dar lucrurile nu sunt liniștite în Gruia. Tehnicianul nu e sigur de postul său, dar clauzele din contract îi conferă un avantaj.

Dan Petrescu, clauză uriașă la Cluj

Aflat încă în izolare, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Petrescu spune că nu a fost contactat pentru a pleca de la CFR.

„Mi s-a spus că după două săptămâni, indiferent de cum iese testul, nu mai poți da boala. Dar la fotbal trebuie test negativ pentru a merge în Champions League. 

Eu mai am doi ani contract, ce oferte să am? Nu cred că e momentul ca cineva să facă oferte în această pandemie, mai ales că echipa tocmai a luat titlul. E mai greu acum. Nimeni nu m-a sunat. Agentul mă mai întreabă care e situația, dar nu să îmi spună că are oferte. 

Dacă nu mă dă nimeni afară, rămân la CFR. Am o clauză mare, oricum. Mai mare de un milion de euro. E posibil să fie două milioane, poate mai mult. În fotbal mă aștept la orice, oricând”, a declarat Dan Petrescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

„Armonia perfectă am avut-o la Krasnodar. Am semnat un contract pe încă 3 ani și după o săptămână am fost anunțat că mă dau afară”
- Dan Petrescu

VIDEO Cozmin Gușă despre influența politicului în fotbalul românesc: „Politicienii din spatele CFR-ului suntem doar eu și cu Vasile Dîncu”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj s-a făcut de râs! Presată politic, echipa din Gruia a votat ca titlul să meargă la Craiova!

Prima reacție a dinamoviștilor după decizia FRF: „CFR Cluj, care a ieșit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui să ne mulțumească!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  08 August 2020, 00:19

Clauza? 2 milioane de euro? Un milion și juma’ de vacă, 3 gâște și o căruță cu 3 cai de șah? Spune-le Danut, apoi supără-te pe România și pleacă 2-3 săptămâni pe afara și apoi Vino înapoi sa câștigi un titlu, doi....tot cu CFR.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  07 August 2020, 21:08

Daca esti smiorcait de mic cand esti mare numa te joci.

steaua.libera
steaua.libera  •  07 August 2020, 20:00

Dan Plângăcescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează