LIGA 1  ·  CFR CLUJ

CFR CLUJ. „Dan Petrescu e un maniac” » Noi dezvăluiri din interior despre antrenorul campioanei

Dan Petrescu. foto: GSP
Dan Petrescu. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 23:15

Într-o perioadă în care CFR Cluj se scaldă în apele tulburi ale conflictului dintre Dan Petrescu și Alin Minteuan, Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a oferit detalii despre cum și-a petrecut „Bursucul” perioada de izolare. 

„Şi în această perioadă, Dan Petrescu a fost zi de zi la stadion. În fiecare dimineaţă, el era la birou, vedea meciuri, pregătea meciuri. El n-a avut pauză deloc. 

E un pic maniac cu fotbalul. L-ar mânca pe pâine! Cred că e omul care a văzut cele mai multe meciuri în această perioadă. Chiar dacă în reluare, dar le-a văzut”, a spus Bogdan Mara, la emisiunea „Fotbal European”, de la Digi Sport.

Probleme mari pentru CFR Cluj » Un titular e blocat în altă țară: „Am încercat să-l scoatem de acolo, dar n-am reușit”

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a declarat că are probleme în legătură cu întoarcerea în țară a lui portarului Giedrius Arlauskis (32), blocat acum în Lituania.

„Ne-am testat, toți jucătorii, tot staff-ul, toată lumea e bine. Arlauskis mai trebuie să vină, să vedem ce se întâmplă. Lituania nu e o zonă roșie, dar, dacă vine după 15 mai, s-ar putea să intre în carantină.Noi am încercat orice formulă să-l scoatem pe Arlauskis de acolo, dar n-am găsit, poate ar trebui să trimitem o mașină după el, până în Lituania. Am căutat bilete de avion, pentru el, nu am găsit nimic. Nici prin China nu găsești, au închis și acolo”, a declarat Dan Petrescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. Andrei Burcă vorbește despre Dan Petrescu și cum este el ca antrenor: „Cuvântul ”perfecționist” este cel care îl descrie perfect”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1