FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu iese la atac și își pune la zid colaboratorul: „Mi-a promis ceva și s-a sucit. M-a deranjat!”

Dan Petrescu a avut o reacție categorică în „cazul Alin Minteuan”
Dan Petrescu a avut o reacție categorică în „cazul Alin Minteuan”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 20:41

Nu e deloc liniște la CFR Cluj, în plină pandemie de coronavirus. GSP.ro a publicat azi, în exclusivitate, detalii despre problemele existente între Alin Minteaun și club, „secundul” care a refuzat propunerea clubului privind eșalonarea datoriilor către angajați.

  • CONTEXT: CFR Cluj le-a solicitat mai multor jucători și antrenori eșalonarea datoriilor contractuale pentru a putea obține licența. Toți au acceptat acest lucru mai puțin unul singur: Alin Minteuan! 

Decizia lui Minteuan nu i-a picat bine lui Dan Petrescu. Tehnicianul campioanei en-titre i-a reproșat public „secundului” său atitudinea pe care a avut-o în această problemă.

„Sunt puțin supărat, pentru că toată lumea a înțeles criza aceasta și era doar o întârziere. N-am înțeles, mai ales că a jucat atâția ani la CFR. N-am înțeles nimic. Mi-a promis că e totul OK și s-a sucit. M-a deranjat puțin.

Eu am și renunțat la salariu pe februarie. Le-am spus să mi-l dea când au bani. În 6 luni, într-un an… Am înțeles problemele. Mi-am dat seama în această perioadă cum e să fi în conducere. N-aș vreau să fiu”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Prosport.

Cine este Alin Minteuan?

Alin Minteuan (43 de ani) a jucat pentru CFR Cluj în perioada 1993-1997, apoi pe final de carieră, între 2005 și 2008. Din ianuarie 2009 a fost numit de Dusan Uhrin, jr. în funcția de antrenor secund și a rămas pe acest post și în mandatele lui Antonio Conceicaoo, Andrea Mandorlini și Sorin Cârțu. 

După demiterea lui Cârțu, în decembrie 2010, a fost instalat în funcția de antrenor principal al clujenilor. În mai 2011, după venirea lui Jorge Costa, a redevenit secundul echipei. În 2019, după demiterea lui Antonio Conceicao, Minteuan este numit din nou "principal" pentru scurt timp până la revenirea lui Dan Petrescu.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV. Scandal la CFR în plin proces de licențiere! „Marele clujean a refuzat eșalonarea”

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo: „Bani n-avem, vrem doar să devenim proprietari!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează