FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, prudent înainte de meciul cu Chindia Târgoviște: „Nu mai e echipa de anul trecut” + Pregătește schimbări importante la CFR: „Posibil să schimb tot lotul!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 20:47 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 21:07

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a prefațat partida echipei sale cu Chindia Târgoviște.

  • CFR Cluj - Chindia Târgoviște, meci contând pentru etapa #5 a Ligii 1, va avea loc duminică, 27 septembrie, începând cu ora 19:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro

Victoria de joi cu Djurgarden, 1-0, din turul III preliminar al Europa League, le-a dat aripi ardelenilor. Dan Petrescu spune că elevii săi au un moral bun, însă îi avertizează: Chindia este o echipă mai bună decât anul trecut.

„Din fericire, suntem cu moralul bun după o victorie dar sunt convins că jucătorii vor fi puțin obosiți, indiferent dacă sunt cei care au jucat sau nu. Nu am avut timp să ne refacem, nici eu nu am avut, dar ăsta e programul. Jucătorii nu ar trebui să fie relaxați, ci să îmi demonstreze că merită să joace la CFR, cei care au jucat mai puțin. Chindia nu mai e echipa visătoare de anul trecut, care juca numai pe atac, e o echipă cu echilibru, mai așezată și ne va fi mult mai greu”, a declarat „Bursucul”. 

Dan Petrescu, despre Chindia - CFR Cluj: „Posibil să schimbăm tot lotul”

Dan Petrescu a dezvăluit că ar putea schimba toată echipa pentru meciul cu Chindia față de partida din Europa League de acum câteva zile.

„Posibil să schimbăm tot lotul, acum vom vedea dacă într-adevăr suntem ca anul trecut, dacă avem lot puternic sau nu. Mi se pare că anul trecut eram puțin mai bine, mai așezați pe toate posturile, acum sunt 2-3 posturi neacoperite și sper să nu se vadă la meciul de mâine”, a spus acesta.

Cum a arătat CFR Cluj cu Djurgarden: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu - Deac, Păun, Djokovic - Omrani, Rondon

Pe antrenorul Emil Săndoi îl cunosc foarte bine. E un antrenor foarte bun, organizează foarte bine apărarea. E și un băiat deosebit și va fi o plăcere să îl întâlnesc mâine. Sper să fiu eu mai fericit decât el după meci. Chindia a primit 3 goluri cu Hermannstadt, dar unul dintr-un penalty care nu prea a fost

Sper să ne calificăm mai departe în Cupele Europene și să avem mereu meciuri multe 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Alte știri din Liga 1:

Raul Rusescu, dorit înapoi în Liga 1 » Mesaj categoric: „Îl aștept aici. Vorbesc cu el în fiecare zi”

DINAMO - UTA. VIDEO Cosmin Contra, mesaj de ultimă oră pentru jucători: „Am semnale că se va întâmpla asta” + anunță noi transferuri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
116538290032900
Alice Popa  •  26 Septembrie 2020, 22:27

Totusi, de ce nu s-a acceptat cererea clujenilor de a amana meciul cu Chindia?! Daca era vorba de... alta echipa, meciul se amana si fara sa ceara!

mircea.b
mircea.b  •  26 Septembrie 2020, 21:32

Nu prea a fost penalty la Târgoviște dar fiind vorba despre Hermanstadt si A.M. Prodan înseamnă că a fost. A fost, este si va mai fi penalty si alta data pt Hermanstadt. În funcție de necesitate. Si sezonul trecut au nenorocit meciul din deplasare TOT CU CHINDIA! Tot asa ca si acum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează