FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

DINAMO - UTA. VIDEO Cosmin Contra, mesaj de ultimă oră pentru jucători: „Am semnale că se va întâmpla asta” + anunță noi transferuri

Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo, a prefațat duelul contra celor de la UTA în cadrul unei conferințe de presă.
Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo, a prefațat duelul contra celor de la UTA în cadrul unei conferințe de presă.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 17:49 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 18:36

Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo, a prefațat duelul contra celor de la UTA în cadrul unei conferințe de presă.

  • Dinamo - UTA, meci programat luni, 28 septembrie, de la ora 21:00, va putea fi urmărit pe GSP.ro, în format liveTEXT, VIDEO + FOTO

„Ne dorim să avem continuitate în rezultate, la nivel de joc. E clar că dacă legăm victorii vom urca și în clasament. E foarte mult timp de când n-am mai câștigat pe teren propriu (n.r. de pe 16 februarie, 2-1 cu FCSB), iar UTA e o formație bine așezată pe teren, cu un antrenor extrem de meticulos. Mi-au plăcut și sezonul trecut în Liga 2, joacă fotbal, e o formație periculoasă la fazele fixe. 

Nu va fi ușor. Trebuie să fim atenți și concentrați de la începutul meciului pentru a nu avea nicio surpriză. Încet, încet, se simt băieții între ei pe teren, se acomodează la fotbalul din România și la ceea ce le cer eu”, a spus Contra.

DINAMO - UTA ARAD. Cosmin Contra, detalii despre salariile jucătorilor

De asemenea, „Guriță” a vorbit și despre problemele financiare ale clubului din Ștefan cel Mare și a dat asigurări că salariile restante vor fi achitate până la ora jocului cu arădenii.

„Este un proiect serios, s-au adus jucători de calitate. E clar că sunt anumiți fotbaliști cu restanțe financiare. Dar salariile vor fi plătite, am convingerea asta. Până la ora jocului cu UTA, vor fi achitate. Am semnale că se va întâmpla asta, pentru că ne dorim să vorbim doar despre fotbal ulterior”, a mai declarat Cosmin Contra.

„Ne dorim să aducem încă 3-4 jucători până la închiderea perioadei de transferuri”

„Până acum, nu am luat o decizie în privința lui Diego Capel, voi vedea săptămâna viitoare ce se va întâmpla cu el”

„Avem încredere în jucătorii noștri U21. O să fie momente când vor juca și mai puțin, dar vreau ca tinerii să aibă parte măcar de o repriză, pentru a se acomoda cu nivelul din Liga 1”

Cosmin Contra, antrenor Dinamo

VIDEO Laszlo Balint ameninţă Dinamo: „Toată lumea crede asta în vestiar”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo continuă campania agresivă de transferuri: Contra vrea o „repatriere”!

Mihai Stoica, surprinzător de sincer: „Mă rugam ca Dinamo să rămână în Liga 1”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  27 Septembrie 2020, 02:06

Hai cu Hierro,Capel,De Blasis,Aleix Garcia si Ramos

rocky2
rocky2  •  27 Septembrie 2020, 00:28
Postat de sala_dalles pe 26 Septembrie 2020, 19:29

An ajuns sa urmaresc meciurile lui cagliari acum ! Deocamdata sunt confusi de lazio

Nu compari Lazio cu Cagliari....

oumuamua
oumuamua  •  26 Septembrie 2020, 23:16

plang gigistii, plang....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează