FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR 1-1

Dan Petrescu, „săgeți” către UTA: „Au stat 10 minute pe jos în final! Preferam să jucăm prost și să câștigăm”

Dan Petrescu / Sursă foto: Alexandra Fechete +14   FOTO
Dan Petrescu / Sursă foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 23:17 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 23:32

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a comentat deznodământul partidei de la Arad, cu UTA, încheiată 1-1. Afectat de moartea bunului său prieten Ilie Florian, cunoscut sub pseudonimul „Pisică”, antrenorul și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului cu „Bătrâna Doamnă”.

Tehnicianul campioanei en-titre consideră că, judecând după numărul mare de ocazii ratate de echipa sa, CFR Cluj ar fi meritat să plece cu toate punctele de la Arad, acuzându-i pe fotbaliștii celor de la UTA că au tras de timp în finalul meciului. 

CFR Cluj și-a făcut-o cu mâna ei la Arad! Cu om în plus 20 de minute, campioana se împiedică de UTA » Clasamentul după 13 etape
UTA - CFR Cluj 1-1
CFR Cluj și-a făcut-o cu mâna ei la Arad! Cu om în plus 20 de minute, campioana se împiedică de UTA » Clasamentul după 13 etape

Dan Petrescu: „Preferam să jucăm prost și să câștigăm”

„N-ai cum să fii mulțumit când conduci cu 1-0 și dai două bare. Am avut ocazii mari de tot, nu se compară ocaziile noastre cu șansele lor. Ocaziile mari au fost ale noastre, am condus cu 1-0...

Când am avut om în plus, adversarii noștri au stat o dată cinci minute pe jos, apoi au mai stat încă cinci minute pe jos. Și au fost doar cinci minute de prelungiri. Meritam victoria. 

Am jucat mult mai bine decât am făcut-o acum un an aici. Atunci am câștigat, acum am făcut egal. Preferam să jucăm prost și să câștigăm”, a spus Petrescu la Prima Sport.

Dan Petrescu: „E o zi foarte tristă pentru mine”

„(...) Dar a fost un context... jucătorii care-l cunoșteau pe prietenul meu au încercat să joace pentru el. Îi felicit, e un spirit extraordinar la această echipă. N-am ce să reproșez niciunui jucător. Când atitudinea e în acest fel, n-ai ce să zici. 

Azi e o zi foarte tristă pentru mine. N-aș vrea să mai vorbesc. Vreau să mergem să-mi văd prietenul, care a plecat într-o altă lume... apoi, dacă voi putea, să pregătesc meciul cu Slavia Praga. Să vedem dacă voi putea”, a declarat Petrescu. 

VIDEO Golul marcat de Boateng în prima repriză: fază fixă marcă-înregistrată a „feroviarilor”

FOTO Cele mai tari imagini ale partidei UTA - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului Alexandra Fechete

+10 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj și-a făcut-o cu mâna ei la Arad! Cu om în plus 20 de minute, campioana se împiedică de UTA » Clasamentul după 13 etape

FOTO Intrare criminală la UTA - CFR » Arbitrul a luat decizia greșită, dar a fost salvat de VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Octombrie 2022, 12:46
Postat de legio.sud pe 11 Octombrie 2022, 12:17

Bă tu ești ăla de-i toarnă in pahar lu ‘ nelutu ?!?

daca esti sarcastic si crezi ca m-ai insultat, afla ca eu habar n-am cine e nelutu..daca tu stii inseamna ca esti mai aproape de insulta ta decat sunt eu..ai gresit tinta deci..hai fugi!!!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Octombrie 2022, 12:43
Postat de Dobermannul pe 11 Octombrie 2022, 12:38

Las-o cu tragerile de timp si antijocul si zi-o pe aia cu coeficientii ca e de noaptea mintii.

aia cu coeficientii e pe stilul tau bro..vorbesti povestioare cu coeficienti expirati..ti-am povestit povesti si eu..daca atat de duce mintea ti-o servesc cum iti place tie!! ;-)

Dobermannul
Dobermannul  •  11 Octombrie 2022, 12:38
Postat de ralffy_mr pe 11 Octombrie 2022, 11:21

anti-jocul e una, tragerile de timp e cu totul altceva..

Las-o cu tragerile de timp si antijocul si zi-o pe aia cu coeficientii ca e de noaptea mintii.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează