FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR CLUJ 1-1

VIDEO + FOTO CFR Cluj și-a făcut-o cu mâna ei la Arad! Cu om în plus 20 de minute, campioana se împiedică de UTA » Clasamentul după 13 etape

FOTO: Bogdan Cioară +14   FOTO
FOTO: Bogdan Cioară

Articol de , - Publicat luni, 10 octombrie 2022 22:27 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 22:45

UTA și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 13 din SuperLigă. Pe stadion au fost prezenți 10.000 de spectatori.

Arădenii și-au pierdut răbdarea cu Ilie Poenaru și antrenorul celor de la UTA cu o parte dintre jucătorii. Și-a respectat promisiunea și i-a ținut pe bancă pe Ubbink și Keșeru, iar debutul meciului i-a dat dreptate.

Dan Petrescu, în doliu » Ilie Florian, cel mai bun prieten al antrenorului campioanei, a murit în ziua meciului UTA - CFR
UTA - CFR Cluj
Dan Petrescu, în doliu » Ilie Florian, cel mai bun prieten al antrenorului campioanei, a murit în ziua meciului UTA - CFR

UTA, prestație curajoasă în fața campioanei CFR Cluj

Purtați de la spate de 10.000 de spectatori, jucătorii gazdelor s-au aruncat în atac. Prima mare ocazie a venit în minutul 2. Cascini s-a aplecat și a reluat cu capul dintr-o poziție incomodă, pe lângă, dar a fost lovit de Malele. „Centralul” Ionuț Coza a dictat corner, o decizie complet aiurea. Variantele ar fi fi fost fault și penalty sau repunere din 6 metri.

CFR Cluj și-a făcut-o cu mâna ei la Arad! Cu om în plus 20 de minute, campioana se împiedică de UTA » Clasamentul după 13 etape
Momentul în care Malele îl lovește pe Cascini / FOTO: Captură @Orange Sport 1

La faza imediat următoare, Stahl și-a încercat norocul de la distanță. CFR s-a dezmeticit din palme și s-a aruncat în atac. Birligea a lovit bara în minutul 14, dintr-o poziție ideală. Ocaziile au curs la ambele porții, dar tabela a fost deblocată de Boateng, cu o lovitură superbă de cap, în minutul 32.

Gazdele nu au cedat și au reușit egalarea după exact o oră de joc. Benga a dominat spațiul aerian la un corner și l-a forțat pe Kolinger să devieze balonul în propria poartă.

+10 FOTO

Meciul a continuat cu intensitate, poate prea multă. Isac a avut o intrare brutală asupra lui Deac, cu talpa pe tibia dreaptă. Coza a ratat momentul petrecut chiar sub ochii lui, a arătat doar galben, dar a fost avertizat din camera VAR. A revenit și l-a eliminat pe mijlocașul arădenilor.

Arădenii au rezistat eroic în ultimul sfert de oră, profitând și de sprintul împiedicat al lui Janga, scăpat singur cu Iacob.

Clasamentul SuperLigii după 13 etape

UTA obține primul punct din ultimele 3 runde, dar este tot în afara play-off-ului, pe 9. CFR Cluj întrerupe seria de 4 victorii consecutive. Cu 22 de puncte și două restanțe, nu o mai poate depăși nici matematic pe Farul.

FINAL » UTA - CFR Cluj 1-1

UTA - CFR Cluj, echipe de start

UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid - Cascini, Isac, Anton - Stahl, Postolachi, Otele 
Rezerve: Balauru - Erico, Hoxhallari, Batha, Ubbink, Negoescu, Jobello, Keșeru, Dobrescu 
Antrenor: Ilie Poenaru 

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora - Cvek, Boateng, C. Deac - Birligea, Malele, Petrila 
Rezerve: Sava - Braun, R. Bălan, Hoban, Muhar, Roger, Gîdea, Yeboah, Janga 
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Francisc Neuman, Arad 
Arbitru: Ionuț Coza / Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu 
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs / Arbitru AVAR: Alexandru Vodă

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB are două victorii la rând în campionat, dar Gigi Becali strâmbă din nas: „Cum să mă domine pe mine Petrolul? Niciodată n-are voie!”

Gică Hagi a sunat în emisiune, deranjat de o afirmație despre Arsenal: „Te rog frumos! Noi riscăm, muncim”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  11 Octombrie 2022, 09:24

Cfr castiga restanta cu fc 5 sifoane !!

daniaania
daniaania  •  11 Octombrie 2022, 08:37

CFR a jucat slab ieri insa UTA și-a dat viața și a jucat de parcă era cu trofeul pe masa. Daca joacă și cu alte echipe la fel uta nu ii supărare, poate erau mai sus in clasament.

paolo11
paolo11  •  11 Octombrie 2022, 05:37

"Meciul a continuat cu intensitate, poate prea multă. Isac a avut o intrare brutală asupra lui Deac, cu talpa pe tibia dreaptă." A venit din spate, cum i-o fi nimerit tibia???

Vezi toate comentariile (24)
Comentează