FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 0-1

Gică Hagi a sunat în emisiune, deranjat de o afirmație despre Arsenal: „Te rog frumos! Noi riscăm, muncim”

Gică Hagi / FOTO: Bogdan Bălaș +18   FOTO
Gică Hagi / FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 21:45 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 22:25

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, a intrat în direct la patru ore de la terminarea meciului cu Sepsi, câștigat astăzi cu 1-0. „Regele” a insistat să ia parte la o discuție purtată în studioul Digi Sport, deranjat de o afirmație făcută de Narcis Răducan.

La „Digi Sport Special”, invitații lui Vali Moraru, Narcis Răducan, Ilie Dumitrescu și Daniel Stanciu, au dedicat câteva minute victoriei reușite de Arsenal în fața lui Liverpool, 3-2, în derby-ul etapei din Premier League. „Tunarii” lui Mikel Arteta i-au învins pe „cormorani” după un meci pe cinste, urcând pe primul loc în Anglia.

Verdictul lui Gică Hagi, după ce a văzut grupa României din preliminarii + „Nu voi mai propune niciun jucător la națională”
TRAGERE LA SORȚI
Verdictul lui Gică Hagi, după ce a văzut grupa României din preliminarii + „Nu voi mai propune niciun jucător la națională”

Gică Hagi a sunat în emisiune, deranjat de afirmațiile lui Narcis Răducan

În studio, discuția a gravitat o perioadă în jurul lotului tânăr pe care Arteta îl are la dispoziție la Arsenal. Narcis Răducan, fostul oficial al celor de la FCSB, a spus la un moment dat că, dintre toți liderii la zi ai campionatelor europene, Arsenal stă cel mai bine la capitolul vârstei medii a primului „11”.

Câteva minute mai târziu, Gică Hagi a intrat în direct pentru a-l contra pe Narcis Răducan, deranjat că acesta n-a luat-o în calcul și pe Farul Constanța, formația aflată pe primul loc în Superligă.

„Narcis, te rog frumos! Eu nu pot vorbi despre o situație, ci de lotul pe care-l am. Așa a fost și când am câștigat campionatul. Noi riscăm, am riscat și astăzi, au intrat doi jucători de 2005. Muncim, în fiecare meci folosim pe unul sau pe celălalt”. 

Narcis Răducan și-a apărat ideea în dialog cu Hagi: „Gică, e matematică! Asta e media de vârstă a echipei”. În replică, „Regele” a insistat că ar trebui luată în calcul media de vârstă a întregului lot, nu doar a primului „11” dintr-un anumit meci. 

Arsenal și Farul, puse în oglindă

GSP.ro a calculat vârsta medie a primului „11” al lui Arsenal din partida cu Liverpool, dar și cea a formației lui Hagi din partida cu Sepsi. 

Cei 11 fotbaliști folosiți de Arteta au o medie de 24,1 ani, în timp ce titularii „Regelui” au format o medie de 24,8 ani. La capitolul întregului lot, formația londoneză are o medie de vârstă de 24,4 ani. Cea a Farului e mai mică, 23.2.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Gică Hagi a izbucnit la adresa propriului staff: „Sunt nervos, e o greșeală foarte mare! Să mi se spună că poate juca și apoi să văd asta?!”

EXCLUSIV / VIDEO „Băi Gică, ce mi-ai făcut, mă?!” » Cele două mari regrete ale carierei lui Ilie Dumitrescu: „Nooo, acolo n-a fost lipsă de noroc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
adyy25
adyy25  •  10 Octombrie 2022, 00:42

Pe mine m-a amuzat cand Hagi a spus ca de ce iau in calcul primul 11? Sa ia in calcul si "primul 11 din a doua repriza". Se referea dupa schimbari. Dar ala mai e "primul 11"? ????????

elgabri
elgabri  •  09 Octombrie 2022, 23:48

In Romania numai oamenii harnici muncesc ;))

dakesis
dakesis  •  09 Octombrie 2022, 23:13

bun, deci s-a demonstart cu cifre - e matematica, cei din studio aveau dreptate. Ce e atata drama queen domnu' Hagi? Mai bine sa sune revoltat si sa ne spuna de ce giuvaerele lui, toti mai talentati decat el, nu reusesc sa dea randament la nicio alta echipa. Chiar e dumnealui cel mai bun antrenor din univers?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează