FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR CLUJ. A venit rezultatul RMN-ului în cazul lui Denis Alibec » Verdictul doctorilor

Denis Alibec // FOTO: Imago
Denis Alibec // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 05 august 2021 10:34 / Actualizat joi, 05 august 2021 10:43

Denis Alibec a rezistat doar 20 de minute pe teren în remiza lui CFR Cluj - Young Boys, 1-1, dar a primit o veste bună: are șanse să joace în returul de marți!

Atacantul de 30 de ani a efectuat miercuri seară un RMN, iar rezultatul a fost unul îmbucurător pentru el și pentru staff-ul campioanei.

Răsturnare de situație în scandalul Chipciu - Șumudică! » Mijlocașul lui CFR Cluj a făcut anunțul oficial: „Iartă-mă, Mister”
CFR CLUJ
Răsturnare de situație în scandalul Chipciu - Șumudică! » Mijlocașul lui CFR Cluj a făcut anunțul oficial: „Iartă-mă, Mister”

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, Denis Alibec are doar un edem și o ușoară întindere în zona inghinală, un loc în care a fost operat în Turcia.

Înainte de analize, atacantul se temea să nu fie ceva mai grav, așteptându-se să fie diagnosticat cu o leziune musculară.

Denis Alibec poate juca în Young Boys – CFR Cluj

Vârful împrumutat de la Kayserispor are astfel șanse bune să joace marți, în manșa a doua din turul III al preliminariilor Ligii Campionilor.

Pentru moment, nu există garanții că Alibec va juca împotriva lui Young Boys, dar cert e că vârful va face deplasarea în Elveția.

Revenit sub comanda lui Șumudică, Alibec are două apariții pentru CFR în campionat, una ca titular, și un gol marcat, în victoria contra Chindiei, 1-0.

Alibec, schimbat cu Adi Păun în meciul cu Young Boys 

CFR s-a descurcat mai bine câtă vreme l-a avut pe Alibec în jocul cu Young Boys.

După accidentarea lui Denis, Șumudică l-a trimis în locul lui pe mijlocașul Adrian Păun, o schimbare defensivă de pe urma căreia echipa nu a câștigat. Ca să evolueze tot cu două vârfuri și în retur, la fel ca la Cluj, antrenorul ar trebui să apeleze la Debeljuh și la Omrani, ceilalți atacanți din lot

VIDEO Dumitru Dragomir, după CFR - Young Boys: „Diferența de valoare e de la cer la pământ! ”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Fotbalistul care l-a uimit pe Șumudică în CFR Cluj - Young Boys: „Nu am văzut în viața mea așa ceva! Rupea brazda sub el”

Fotbalistul care l-a uimit pe Șumudică în CFR Cluj - Young Boys: „Nu am văzut în viața mea așa ceva! Rupea brazda sub el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
cornelcc
cornelcc  •  05 August 2021, 18:28
Postat de nicolaulucian pe 05 August 2021, 12:22

Alibec!!! Operat in luna Ianuarie. A inceput antrenamentele in luna Aprilie. A jucat cu Chindia titular cu doar 10 zile de antrenament dupa spusele antrenorului principal pe care il duce bibilica, dupa trei zile joaca tot titular si s a reaccidentat in acelasi loc dupa doar 20`. (i)responsabilitate??? Astazi, diagnostic edem ( adica lichid) , adica 2-3 saptamani de recuperare . Daca acest jucator face deplasarea cu echipa si joaca peste 4 zile ce credeti ca se va sau se poate intampla? tot o rereaccidentare. (i)responabilitate si/sau amatorism? Au fost jucatori care si au incheiat cariera in urma unei astfel de accidentari care necesita operatie. Jucatorii explozivi prin natura lor asa cum este si Alibec ,au nevoie de alt regim de pregatire, volum redus de antrenament si refacere mai lunga etc... Sa vedem ce decizie vor avea sinapsele din bibilica!!!

Daca intra in returul de marti cu YBB se rupe cu adevarat de data asta la primul "demaraj". Din pacate pentru el! Daca il baga marti, e clara ca sinapasele DE bibilica nu ajuata! Alibec a fost un jucator de fotbal talentat, care nu a reusit sa-si arate talentul la echipe mai rasarite pe unde a fost. A preferat sa gesticuleze si sa vorbeasca in teren mai mult decat sa hoace fotbal. Acum cariera lui e pe sfarsite, daca nu chiar incheiata! O sa esueze pe undev prin lig a doua. Si da, tot jiji e de vina si pentru asta, as cum spun unii cunoscatori pe aici!

talpaiadului
talpaiadului  •  05 August 2021, 17:33

Daca a fost diagnosticat cu edem in zona in care a fost operat, nu este deloc o veste buna. Edemul inseamna extravazare de lichid din spatiul intravascular in cel extravascular, iar durerea a fost cauzata de presiunea exercitata de acel lichid asupra terminatiilor nervoase din zona respectiva. Este un semn clar ca zona operata nu este refacuta in totalitate si nu numai atat, inseamna ca timpul necesar refacerii a fost dat inapoi, vindecarea fiind acum mai departe decat a fost inaintea ultimului meci, cel in care s-a accidentat. Utilizarea lui Alibec intr-un joc de mare intensitate, cum este returul cu Berna, nu are nici un sens, deoarece edemul abia daca are timp sa se resoarba intr-o saptamana, dar zona operata in nici un caz nu are timp sa se vindece pana atunci.

senin
senin  •  05 August 2021, 13:54

Cine , bre, Alibec?!! Dumnezeule! ce *** de fotbalist ai putut sa creezi.... A fost bun, chiar talentat, dar Nea Gigi l-a învățat ca poate câștiga o mulțime de bani fără sa joace multe etape, au constatat și turcii ca imposibilul se poate întâmpla, evident ca au fost fericiți sa mai economisească din banii pe care ei i-i dau lunar panaramei astea de Alibec..., care este fotbalist....și totuși nu este! Sumi..., ai dat-o în bara, mai ai de făcut încă o gafa, sa-l readuci pe Alex Ioniță II alături de tine și gata, o sa o iei în barba de la soarta! De ce ești, ma, prost?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează