FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV // UPDATE Răsturnare de situație în scandalul Chipciu - Șumudică! » Mijlocașul lui CFR Cluj a făcut anunțul oficial: „Iartă-mă, Mister”

foto: Imago +29   FOTO
foto: Imago

Articol de , , - Publicat joi, 05 august 2021 09:18 / Actualizat joi, 05 august 2021 15:22

Scandalul Chipciu-Șumudică ar putea fi încheiat fără urmări serioase. Conducerea lui CFR Cluj așteaptă o decizie finală a antrenorului și nu este exclus ca Alex să continue în Gruia.

UPDATE 15:30 »  Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „Aseară eram 50-50. Dar s-au întâmplat lucrurile astea”

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre scandalul cu Alex Chipciu. 

Citește aici declarațiile lui Șumudică

UPDATE 13:45 » VIDEO Primele declarații ale lui Alex Chipciu: „Datorită lui Șumudică am rămas la CFR Cluj”

Mijlocașul Alex Chipciu a susținut azi o conferință de presă azi, la 12:30, în care a vorbit despre conflictul cu Marius Șumudică și despre situația la echipă, declarând că regretă incidentul. 

„Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, Mister! Primul pas a fost să-mi cer scuze. Apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă și datorită dânsului am rămas în continuare aici.

 Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită. Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav.

A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună”, a spus Chipciu, citat de digisport.ro.

UPDATE 12:00 » Alex Chicpiu va continua la CFR Cluj

Alex Chipciu rămâne la CFR Cluj! Sursele Gazetei Sporturilor au confirmat că antrenorul și mijlocașul s-au împăcat, iar fotbalistul va fi păstrat în lot.

Anunțul va fi făcut într-o conferință de presă care începe la 12:30 și la care va participa Alex Chipciu.

Chipciu s-a împăcat cu Șumudică

Șumudică a anunțat cu o zi înaintea meciului cu Young Boys că l-a scos din lot pe Alex Chipciu, „nu am nevoie de astfel de jucători", dar mijlocașul în vârstă de 32 de ani e sub contract cu clubul în continuare și ar putea să mai joace la CFR Cluj. 

Grenada periculoasă din mâna lui Șumudică
EDITORIAL
Grenada periculoasă din mâna lui Șumudică

Conducerea așteaptă o hotărâre definitivă a antrenorului înainte să soluționeze conflictul. Șumi nu le-a transmis șefilor lui să rezilieze contractul cu Chipciu, așa că mai sunt șanse ca ei doi să colaboreze.

Chipciu e plătit prea bine pentru România

Cum a pornit cazul? Cu o zi înaintea partidei cu Young Boys, antrenorul a ales formula de start pentru jocul cu elvețienii și din echipă nu făcea parte Chipciu. Alex, autorul golului decisiv pentru calificarea din Bosnia, la 1-2 cu Banja Luka, s-a supărat și a intrat nervos în antrenament.

Într-o fază din antrenament, Hindrich l-a lovit pe Chipciu cu mingea în față și mijlocașul s-a repezit să-l bată pe tânărul portar. Șumudică a intervenit, ceea ce l-a enervat și mai tare pe Alex. El nu a mai fost nici măcar pe bancă în partida din preliminariile Champions League, una încheiată la egalitate, 1-1.

Răsturnare de situație în scandalul Chipciu - Șumudică! » Mijlocașul lui CFR Cluj a făcut anunțul oficial: „Iartă-mă, Mister”
Alex Chipciu, în tricoul celor de la CFR Cluj, foto: Imago

42 de meciuripentru CFR în campionat are Chipciu, însă numai 15 au fost ca titular

Victor Becali, agentul jucătorului, a criticat comportamentul clubului: 

Există doar decizia pe care a anunțat-o Șumudică într-o conferință de presă, mă așteptam să reacționeze clubul cumva, printr-un comunicat oficial. Alex e sub contract și ar fi greu de găsit un club din România care să îi plătească același salariu
- Victor Becali

Chipciu primește 20.000 de euro lunar și a mai încasat un bonus la semnarea contractului, atunci când a venit gratuit de la Anderlecht. În sezonul acesta a fost titular într-un singur meci din campionat. Nu a mai jucat o partidă întreagă din februarie, de la un joc Gaz Metan-CFR, câștigat de vișinii cu 1-0.

VIDEO Dumitru Dragomir, după CFR - Young Boys: „Diferența de valoare e de la cer la pământ! ”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică, nervos la conferință: „Am crezut că a murit unul!” + „Cred că trăsese o «ștampă» ceva”

Fotbalistul care l-a uimit pe Șumudică în CFR Cluj - Young Boys: „Nu am văzut în viața mea așa ceva! Rupea brazda sub el”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
valentindragobete
valentindragobete  •  05 August 2021, 22:47

Vai de tine chipciu-le, n-ai demnitate, daca aveai te duceai la " mister " iti cereai scuze, eventual si lu' ala cu care ai avut altercația si PLECAI ! Așa ...

catalin_cj
catalin_cj  •  05 August 2021, 19:04
Postat de bando_ pe 05 August 2021, 14:18

Chipciu un rău necesar pentru KFR. Sumudica a reușit sa facă sa se vorbească despre KFR cât nu s'a vorbit în toată istoria lor.

Voi vorbiti intr-o zi aici, tu, lucian, florar, mai mult decat gsp intr-o luna despre cfr. Asta face frustrarea voastra.

magic4ever
magic4ever  •  05 August 2021, 15:56

Dar de ce nu a fost trecut Chipciu pe lista Uefa? Incidentul de la antrenamente a fost acum 3 zile,nu cred ca a dat CFR lista cu jucatori luni seara fix dupa incident....Chipciu totusi a marcat golul decisiv in prelungiri cu bosniacii,daca ajungeau la penalty-uri nu se stie daca se calificau...ciudat...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează