FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2 +27   FOTO
CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 10:29 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 10:46

La finalul meciului pierdut de CFR Cluj cu Gaz Metan (scor 1-2), patronul campioanei, Neluțu Varga, a luat decizia ca echipa sa să nu se prezinte la următorul meci din Liga 1, cu FC Argeș.

  • Meciul FC Argeș - CFR Cluj, contând pentru etapa #10 din Liga 1, este programat duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00. Partida ar fi televizată de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport +.

Teribil nemulțumit de arbitrajul din meciul contra medieșenilor, Varga a susținut în direct la TV faptul că CFR nu va intra pe teren etapa următoare, cu FC Argeș. Iar un detaliu dezvăluit la Look Sport pare să confirme intenția de neclintit a patronului campioanei.

Potrivit sursei citate, Neluțu Varga ar fi cerut ca biletele de întoarcere de la Roma, acolo unde CFR va juca în Europa League joi, să aibă destinația Cluj-Napoca, ci nu București, așa cum era plănuit inițial.

Motivul ar fi faptul că ardelenii nu mai vor să meargă în Trivale, pentru meciul cu FC Argeș, programat duminică, 8 noiembrie.

Dan Petrescu și CFR Cluj acuză arbitrajul 

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „clujenii” au marcat prin Costache, după o centrare a lui Ciprian Deac, însă golul a fost anulat de „centralul” George Găman, pe motiv de ofsaid. Mircea Orbuleț, tușierul de pe acea parte, a semnalizat - cu întârziere - ofsaid la Costache. Din ce s-a văzut însă pe reluările TV, asistentul a semnalizat greșit. Detalii AICI!

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

+23 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Neluțu Varga, devastator în direct! Pe cine atacă frontal patronul lui CFR Cluj: „El distruge fotbalul! Vă jur că nu bag echipa”

Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (112)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  02 Noiembrie 2020, 18:48

Felicitari Nelutu Varga !! Trebuie cumva oprita escrocheria arbitrilor si amestecul politicului in sport ! Nici o echipa nu ar trebui sa joace in etapa urmatoare ! Asta ar fi o solidaritate in favoarea insanatosirii fotbalului romanesc.Aici trebuie cautat si esecul nationalei in anii precedenti!!

hmmmm
hmmmm  •  02 Noiembrie 2020, 15:43

Deși nu îmi sunt simpatici, au oarecum dreptate. Dar de ce nu au reacționat și când au fost favorizați de arbitraj, atunci de ce nu au recurs la acest gest? Să ne aducem aminte de meciul Astra - Steaua, cu Sumudică antrenor, când Astra a învins cu 2-0 și Steaua a avut 3 goluri valabile anulate. Ce ar fi trebuit să facă ei atunci? Câte meciuri nu ar fi trebuit să intre pe teren? Toată lumea l-a aplaudat pe Sumi când a spus că se bucură că Steaua a avut 3 goluri anulate, acum sar toți pentru unul. Oricum, CFR nu a jucat mare lucru, dar trebuia să câștige că așa vor ei.

ge0x
ge0x  •  02 Noiembrie 2020, 14:19

Foarte bine face CFR. Ajunge cu acest Burleanu si Gino Iorgulescu. Niste paraziți ai sportului. Nu avem regulamente, nu avem arbitrii, nu avem nimic corect in Liga 1. Avem regula u21 care arată doar prostia din fotbalul ăsta. Ar trebui Burleanu sa fie dat in judecată. Nu poti obliga un club sa foloseasca doi jucători sub21. Poate aia doi sub21 nu au valoare de Liga 1. Echipa practic e obligată sa joace cu doi jucatori slabi. Poate ieșim campioni la fotbalul feminin cu Burleanu.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează