FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-2

Neluțu Varga, devastator în direct! Pe cine atacă frontal patronul lui CFR Cluj: „El distruge fotbalul! Vă jur că nu bag echipa”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 07:21 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 11:59

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a fost extrem de vehement după ce echipa sa a pierdut meciul cu Gaz Metan, 1-2

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, CFR Cluj este hotărâtă să nu se prezinte la următorul meci din Liga 1, programat duminica viitoare, din cauza arbitrajului din meciul contra medișenilor.

Patronul campioanei CFR Cluj, Neluțu Varga, a intrat în direct și a confirmat informația Gazetei Sporturilor, criticându-l pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului. „Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru Ionuț Stroe sabotează fotbalul românesc”, a fost mesajul lui Neluțu Varga la TV Telekom Sport.

Ionuț Stroe e fanul Craiovei

Acuzele lui Varga asupra ministrului Ionuț Stroe surprind și vin după ce Ionuț Stroe a recunoscut de mai multe ori că este fanul Craiovei. În plus, la GSP LIVE, a fost acuzat de Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, că este susținut financiar de Pavel Badea, președintele celor de la CS Universitatea Craiova. (Detalii AICI)

Sper că anul acesta Craiova să ajungă să câștige titlul. E un lucru foarte așteptat la Craiova, mai ales pentru suporterii acestei echipe. Deja sunt 30 de ani de când nu s-a mai câștigat titlul.Ar fi contat să aibă suporterii alături. Ei sunt un mare plus pentru echipă, dar acestea sunt condițiile
– Ionuț Stroe, la GSP Live, în august

 El este finanțat de Pavel Badea. O zic pe românește, să înțeleagă tot poporul: acest Stroe e ținut de Badea cu bani. Acest Stroe are copiii la CSU. Vă dați seama că l-a chemat Rotaru pe la protocol, i-a dat vreo friptură, iar el acum se simte dator
- Adrian Mititelu, la GSP Live

Fiul lui Stroe e portar la CS Universitatea Craiova

În calitatea sa de avocat, dar și de părinte, Stroe și-a apărat copilul, Călin Ionuț, 9 ani acum, în 2018, într-un caz contra Academiei de Fotbal Gică Popescu. Familia puștiului, legitimat azi la CS Universitatea Craiova, dorea să rezilieze contractul cu Academia.  

Actualul ministru al Tineretului și Sportului a obținut dezlegarea copilului de Academia fostului internațional, invocând art. 20 / RSTJF /2016 /alin. 4 , lit . b.: „Jucătorii în vârstă de până la 12 ani, care au fost legitimați prima dată la un club în urma cu mai puțin de un an, au dreptul să ceara (prin reprezentanții lor legali) încetarea legitimării la clubul respectiv și se pot legitima la un alt club în prima perioadă de transfer”. 

Dan Petrescu și CFR Cluj acuză arbitrajul 

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „clujenii” au marcat prin Costache, după o centrare a lui Ciprian Deac, însă golul a fost anulat de „centralul” George Găman, pe motiv de ofsaid. Mircea Orbuleț, tușierul de pe acea parte, a semnalizat - cu întârziere - ofsaid la Costache. Din ce s-a văzut însă pe reluările TV, asistentul a semnalizat greșit. Detalii AICI!

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu 

FOTO Imagini tari de la CFR Cluj – Gaz Metan

+23 FOTO

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:   

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Oficialul de la FCSB, ironii către Dan Petrescu și CFR Cluj: „Cum facem, Nea Dane barosane?”

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

EXCLUSIV Anunț-ȘOC la CFR Cluj după eșecul cu Gaz Metan » Patronul a luat o decizie radicală

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (122)
markksson
markksson  •  02 Noiembrie 2020, 23:29

PRAF IN OCHI!! CFR-ul are nevoie de odihna, avand in vedere programul infernal si problemele de lot. Vrea insa sa dea vina pe altcineva pentru faptul ca isi ia o pauza de la sine putere, punand in acelasi timp presiune pe arbitri pentru meciurile urmatoare. Miscarea e calculata, nu va lasati pacaliti.

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  02 Noiembrie 2020, 18:52
Postat de ciollo pe 02 Noiembrie 2020, 15:47

Cum spui; prostia-i Eterna pe Terra (chiar si pe Nova Terra)

=)))))e cu barca rau ...h otomanu

dodo001
dodo001  •  02 Noiembrie 2020, 17:59

Nea Varga ar trebui sa se calmeze. Ii prindem pe mitici si pe olteni in meciul direct.

Vezi toate comentariile (122)
Comentează