FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-2

CFR Cluj - Gaz Metan 1-2. Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Dan Petrescu (52 de ani) a anunțat că vrea să plece de la echipă, imediat după meciul cu Roma, din Europa League. +27   FOTO
CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Dan Petrescu (52 de ani) a anunțat că vrea să plece de la echipă, imediat după meciul cu Roma, din Europa League.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 22:58 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 23:55

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Dan Petrescu (52 de ani) a declarat, la nervi, că vrea să plece de la echipă, imediat după meciul cu Roma, din Europa League. 

„Nu vreau să mai stau la echipă după meciul cu Roma. Nu mai pot! Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau să iau o pauză și eu, că nu mai pot! Să vină cineva să facă față la tot ce e aici, nu doar arbitrajul, sunt și alte probleme. Nu are rost să mai venim pe la meciuri. Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Eu nu mai pot, să vină altcineva să facă performanță. Dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?!

Am cerut jucători și arbitraje corecte. Atât! Conducătorii trebuiau să se asigure că avem parte de asta, e normal! Voi încerca să îi conving să se prezinte cu FC Argeș”, a spus Petrescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

+23 FOTO

3 titluri consecutiveare Dan Petrescu alături de CFR Cluj

Dan Petrescu acuză arbitrajul 

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „feroviarii” au reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Detalii AICI!

Petrescu acuză că „centralul” Găman a intervenit peste tușierul Orbuleț și a anulat reușita lui Costache. 

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu

Citește și alte știri din CFR - Gaz Metan:

FOTO Revenire blocată de arbitri! Decizie controversată în CFR Cluj - Gaz Metan » Dan Petrescu „a luat foc” în tribune

EXCLUSIV Anunț-ȘOC la CFR Cluj după eșecul cu Gaz Metan » Patronul a luat o decizie radicală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (186)
400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  02 Noiembrie 2020, 23:12

Man, catastrofal! Și-a bătut joc de fazele create de colegi. Puturos, egoist și cu găndire labilă. 3 meciuri bune și 12 sub orice critică. Asta este jucătorul Man.

valentindragobete
valentindragobete  •  02 Noiembrie 2020, 10:25

Du-te petrescule, du-te dar sa nu uiți c-ai promis si tu ca " nelutu " cu juramantu' ! Hai, fuguta in China in liga 2-a ...

geogeo
geogeo  •  02 Noiembrie 2020, 09:58
Postat de alenb pe 02 Noiembrie 2020, 09:46

Poti sa faci stopul si cu 100 de milisecunde, tot nu e offside, nici pe aproape. Cele 3 penalturi: faultul la Paun mutat de arbitru in afara careului desi a fost in careu, interventia asupra lui deac in prima repriza dupa ce i-a luat fata negrului ala din apararea mediasului si interventia intarziata asupra lui Debeljuh in repriza a doua. Daca nr 2 si nr 3 sunt discutabile, faultul la Paun (acordat de altfel de arbitru) a fost evident in careu. Tu vorbesti de tupeu si nesimtire? Pai tupeu si nesimtire insotita de prostie este sa afirmi ca doi jucatori ai CFRului au fost in offside, daca Costache a fost oarecum pe linie, Ciobotariu a venit de la 5 metri din spate. Iar asta cu PSDul, mai las-o , PSDul este la voi in *** cetate a prazului nu la Cluj.

Te pomenesti ca a trecut Dancu la PNL si nu stie nimeni!

Vezi toate comentariile (186)
Comentează