FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-2

EXCLUSIV Anunț-ȘOC la CFR Cluj după eșecul cu Gaz Metan » Patronul a luat o decizie radicală

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2, iar campioana României amenință că nu se va prezenta în etapa următoare la meciul cu FC Argeș, din cauza arbitrajului. +27   FOTO
CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2, iar campioana României amenință că nu se va prezenta în etapa următoare la meciul cu FC Argeș, din cauza arbitrajului.

Articol de , - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 23:13 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 23:59

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2, iar campioana României amenință că nu se va prezenta în etapa următoare la meciul cu FC Argeș, din cauza arbitrajului.

Detalii despre CFR Cluj - Gaz Metan 1-2, AICI

Potrivit informațiilor GSP.ro, patronul clubului, Neluțu Varga, a luat această inițiativă, deranjat de arbitrajul din această seară, dar și de alte greșeli care s-au produs în defavoarea „feroviarilor”. 

„Vorbim de un an de zile de arbitraj și nu se întâmplă nimic!”, au transmis clujenii, care au reclamat faptul că au fost arbitrați în precedentele două partide de „centrali” din Craiova, Colțescu și Găman.

Bilașco a confirmat oficial informația GSP

Imediat după joc, Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro, afirmând că hotărârea a fost luată de principalul finanțator al clubului din Gruia.

Poți să pierzi un joc, să faci greșeli, dar nu în maniera asta. Au fost mai multe penalty-uri, un gol valabil marcat de Ciobotariu. Nu știu ce s-a întâmplat. „Centralul” a văzut el ofsaid la gol, n-am mai întâlnit așa ceva. Am avut o discuție amicală cu el înainte de meci, era vorba de respect, dar... Suntem dezavantajați, e cert.

Am atras atenția și anul trecut, în play-off. Nu avem nicio șansă când vii și arbitrezi de o asemenea manieră. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la partida următoare. După meciul de la Roma nu vom merge la Pitești. Am atras atenția, e mesaj direct de la patron.

Bagi mingea în poartă și ți se scoate! Nu se poate așa ceva. Niciunul nu se afla în ofsaid. Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil! Este tragic ce se întâmplă cu arbitrajul la noi!
Marius Bilașco, director departament scouting

Decizie contestată în CFR Cluj - Gaz Metan

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „feroviarii” au reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Mircea Orbuleț, tușierul de pe acea parte, a semnalizat - cu întârziere - ofsaid la Costache. Din ce s-a văzut însă pe reluările TV, asistentul a semnalizat greșit.

EXCLUSIV Anunț-ȘOC la CFR Cluj după eșecul cu Gaz Metan » Patronul a luat o decizie radicală

GALERIE FOTO CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

+23 FOTO

Citește mai multe știri din CFR Cluj - Gaz Metan:

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

CFR Cluj - Gaz Metan 1-2 VIDEO » Surpriză uriașă în Gruia: Mediașul bate campioana în deplasare! Clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (113)
decaraiman
decaraiman  •  02 Noiembrie 2020, 19:22

probabil Varga a uitat cate campionate a castigat CFR cu arbitrajul . Rusine . Mai spui ca te fura arbitru , mai contesti mai injuri dar decizii radicale e cam peste mana . Dan Petrescu era ajutat de arbitri si tot el urla ca e furat

1578362032478810
Tihamér Takó  •  02 Noiembrie 2020, 18:40

Felicitari Nelutu !!Trebuie cumva oprit escrocheria arbitrilor ! Nici o echipa nu ar trebui sa joace in etapa urmatoare ! Asta ar fi o solidaritate in favoarea insanatosirii fotbalului romanesc.Aici trebuie cautat si esecul nationalei in anii precedenti!!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Noiembrie 2020, 16:03
Postat de iulian1952 pe 02 Noiembrie 2020, 08:26

Fotografia preferată a lui Naum , care nu știe decât să stea cu bățu-n gard . E clar că în foto , jucătorul încă nu a dat cu capul în minge . Când lovește mingea jucătorul lui C.F.R , jucătorul din fundal era deja în ofsaid . Să dea cu zom când mingea este lovită unde se afla jucătorul C.F.R care chipurile bagă mingea în poartă . Deci stopul pentru foto este făcut cu 1/3 de secundă înainte de a fi lovită mingea . O să vină Crăciunescu și o să spună ca Naum , că dor daia îl plăteșe gras . Jocul lui Mediaș a fost cu 3 clase peste Cluj . Asta nu vede nimeni .

asta voiam sa spun si eu, vazand aseara ce comentarii facea al de Naum pe zoom-ul respectiv! pai mingea e la un metru de baiatul ala care o loveste cu capul in zoom-ul asta!!!

Vezi toate comentariile (113)
Comentează