FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dezvăluiri despre metodele lui Șumudică la CFR Cluj: „Glume, țipete, reproșuri” + ce s-a întâmplat în ultimul amical

Marius Șumudică trăiește la intensitate maximă fiecare antrenament al campioanei. FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
Marius Șumudică trăiește la intensitate maximă fiecare antrenament al campioanei. FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 10:03 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 12:18

Remus Răureanu, jurnalistul GSP aflat în cantonamentul lui CFR Cluj din Austria, a intervenit astăzi la GSP Live și a vorbit cu moderatorul Costin Ștucan despre metodele lui Marius Șumudică, antrenorul din „Gruia”.

Reporterul Gazetei a luat pulsul campioanei, care a disputat până acum trei partide amicale, ultima aseară, cu Akademia Puskas, 0-1. Iată ce a observat Remus Răureanu în comportamentul temperamentalului Marius Șumudică:

„Șumudică amestecă glumele cu țipetele și reproșurile”

„E o schimbare de metodă de conducere la CFR. Șumudică s-a comportat așa cum s-a comportat și cu echipele pe care le-a mai antrenat până acum. E o rețetă diferită de cea pe care o foloseau Petrescu sau Edi Iordănescu. 

Dacă Petrescu era dur și nervos în 99% din timp, iar Edi era un antrenor distant, obișnuit să delege responsabilitățile oamenilor din staff, Șumudică e implicat direct în majoritatea timpului, mai ales în timpul meciurilor. 

Se bazează mult pe talentul actoricesc, pe prezența scenică. Amestecă glumele cu țipete, reproșuri, îmbrățișări, pupături. Tot arsenalul e folosit în fiecare antrenament. 

Este stresat și el. E un moment complicat, abia a preluat echipa, nu-i cunoaște bine pe fotbaliști. Îi cunoaște pe unii jucători cum îi cunoaștem și noi. 

Timp mult nu mai e la dispoziție. Pe 6 iulie, CFR va juca împotriva lui Banja Luka. E un meci care poate fi capital. Echipa e obligată să se califice, iar presiunea asta îl apasă pe Șumudică. E o miză care-i vine cam repede pe masă”,  afirmat Remus Răureanu, la GSP Live. 

Marius Șumudică, interviu eveniment din Austria: totul despre obiectivele europene ale CFR-ului, lupta la titlu, negocierile cu Gigi Becali și echipa națională
CFR CLUJ
Marius Șumudică, interviu eveniment din Austria: totul despre obiectivele europene ale CFR-ului, lupta la titlu, negocierile cu Gigi Becali și echipa națională

„Șumudică se comportă exact ca la un meci oficial”

„Aici, Șumudică nu are comportamentul obișnuit al unui tehnician care-și vede echipa într-un joc de pregătire. Se comportă exact ca la un meci oficial. Aseară, cu Akademia Puskas, a făcut o criză de nervi în pauza meciului. 

Și-a adunat echipa, a țipat, le-a reproșat aproape tuturor jucătorilor câte ceva. Lui Manea i-a reproșat că strâgea prea mult în centru și îl obliga pe Costache să coboare foarte mult. Lui Tahiri, la fel, nu era mulțumit de prestația lui. 

Tuturor jucătorilor le-a spus ceva critic, pe un ton foarte nervos, al unui antrenor disperat să-și trezească echipa”, a mai spus trimisul Gazetei în Austria. 

FOTO Imagini tari din amicalul CFR Cluj - Akademia Puskas

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN AUSTRIA În cantonamentul din Austria, CFR Cluj își anunță răspicat planurile: „Când gândești mic, mic rămâi!” » Căpitanul Camora spune totul despre Șumudică, Liga 1 și națională

Șumudică, primul eșec pe banca CFR-ului! Akademia Puskas a răpus-o pe campioană

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
bombon
bombon  •  23 Iunie 2021, 15:04

Degeaba, cum vorbeste antrenorul lui FCSB nu stie vorbi nimeni. La telefon.

kuba
kuba  •  23 Iunie 2021, 13:11
Postat de florar pe 23 Iunie 2021, 13:07

,,Remus Răureanu, jurnalistul GSP aflat în cantonamentul lui CFR Cluj din Austria......***

A fost și in Turcia pe vremea când ninel era la Gaziantep. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  23 Iunie 2021, 13:07

,,Remus Răureanu, jurnalistul GSP aflat în cantonamentul lui CFR Cluj din Austria......***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează