FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Declarații inedite date de Dan Petrescu: „Pereira nici nu știa cum îl cheamă pe Butean” + „Eram sigur că Omrani ratează, așa face și la antrenamente”

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 23:35

CFR Cluj a învins Dinamo, scor 1-0, în etapa a treia din Liga 1, grație unui gol marcat din penalty de Bilel Omrani. Dan Petrescu se felicită pentru decizia de a schimba 10 jucători față de meciul câștigat cu Maccabi în preliminariile Ligii, scor 1-0.

Citește AICI cronica meciului 

Să schimbi 10 jucători și să și câștigi nu cred că a mai existat vreodată. La un meci cu Dinamo nu poți avea mai mult de cinci ocazii, dar cred că noi am meritat victoria. Am mai ratat două șanse mari prin Costache și Aurelio.

Nu a fost cel mai strălucit meci dar e o victorie extraordinar de importantă pentru moralul jucătorilor mai puțin folosiți. Dacă ajungem mai departe în Europa, voi mai folosi această tactică”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

„Butean s-a antrenat două zile cu noi. Pereira nici acum nu cred că știe cum îl cheamă. Și totuși au făcut o treabă foarte bună împreună”

„Eram sigur că Bilel ratează la penalty. Așa face și la antrenament. Se oprește, se duce într-o parte și ratează. Nu aveam cum să îi iau mingea. Îl pierdeam. Acum va avea un moral bun pentru marți”Dan Petrescu

Vezi AICI programul etapei #3 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Iulie 2019, 21:36

tare as vrea sa aveti mai departe in cl arbitraje cum a avut dinamo aseara cu voi .atunci sa va auzim !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Iulie 2019, 21:31
Postat de Vasiliu Daniel pe 28 Iulie 2019, 09:34

Cunoscător de fotbal ... Stai cu cfr .. adevărați campioni..dinamo și cfr cei mai mari blatisti din romania .. Am avut coeficientul necesar pt 2 echipe in Cl.. Si ati furat tot .. merita cfr oțelul urziceni .. merita sa joace in Cl si acum meritam 0 echipe in Cl ... asa ca luati cu pâine.. steaua e tare nu ca bate dinamo și cfr .. cei tare ca am avut meciuri adevărate.. dinamo a avut minunea de la libere.. cfr minunea de la astana care in creierul lui Dan e mai mare ca Barcelona..

iar fcsb-ul a avut minunea din anglia si de la roma cu lazio !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 Iulie 2019, 11:18

Dan Petrescu mai ca nu le zicea jucatorilor ca trebuie minim un egal pentru Dinamo ! Asa au pierdut sezonul asta orice ajutor din partea lor! Si ajutoarele sunt si din partea arbitrilor ! Ieri Prunea a dat acest semnal arbitrilor .....sa nu mai sustina CFR ! O sa vedeti etapele urmatoare si o sa ma pomeniti ! Petrescu sa faca antrenamente de 9 jucatori contra 11 ! o sa fie nevoie de astfel de antrenamente !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează