FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Câinii roșii” nu se bucură de norocul celor de la FCSB » Ce se întâmplă la CFR Cluj înainte de duelul cu Dinamo

Valentin Costache (la minge) și Gabriel Debeljuh (primul din stânga), la UTA - CFR Cluj // foto: Imago +14   FOTO
Valentin Costache (la minge) și Gabriel Debeljuh (primul din stânga), la UTA - CFR Cluj // foto: Imago

Articol de , , - Publicat joi, 25 martie 2021 16:07 / Actualizat joi, 25 martie 2021 16:26

FCSB a prins-o pe CFR Cluj fără patru titulari și a învins-o cu 3-0. Pentru etapa următoare, împotriva lui Dinamo, campioana îi va avea la dispoziție pe toți atacanții care au absentat în derby.

FCSB a nimerit contextul cel mai bun când a întâlnit-o pe CFR, Dinamo va avea parte de cea mai grea misiune posibilă. Vișiniii au pierdut la București cu 0-3 duelul cu contracandidata principală din lupta pentru titlu. Au contat și absențele, Edi Iordănescu nu i-a avut sub comandă pe cei mai importanți patru atacanți din lot: Costache, Debeljuh și Rondon erau infectați cu COVID, Omrani era accidentat.

Edi Iordănescu își recuperează atacanții pentru meciul cu Dinamo

Dinamo nu o să aibă norocul pe care l-a avut FCSB. Toți atacanții campioanei și-au revenit și se vor afla pe teren în partida din etapa următoare, programată pe 5 aprilie. Costache, Debeljuh și Rondon au avut rezultate negative la testele de coronavirus și se pot antrena normal, așa că au timp să-și recapete forma cea mai bună până la jocul cu roș-albii, nu se va simți perioada în care au stat în convalescență.

Omrani mai are nevoie de o pauză scurtă, două sau trei zile, înainte să repornească și el antrenamentele la nivelul maxim. Francezul a suferit o ruptură musculară cu două zile înaintea derby-ului cu FCSB.

Rămâne absent numai Arlauskis

Întreruperea aceasta cauzată de meciurile internaționale îl ajută și pe Sigurjonsson, internaționalul islandez pe care CFR l-a achiziționat în iarnă. Nordicul a venit la Cluj cu o problemă medicală, o leziune musculară, și apoi a necesitat un timp pentru repararea condiției fizice. Și el se va afla la un nivel mai bun în ziua partidei cu Dinamo.

Singura lipsă din lotul campioanei o constituie Arlauskis, eliminat în meciul cu FCSB și suspendat pentru jocul cu roș-albii. Iordănescu va avea de ales între polonezul Sandomierski și Bălgrădean, și el revenit recent în urma unei accidentări. Șanse mai mari să prindă un loc de titular are Sandomierski.

15 goluriau înscris împreună Debeljuh, Rondon și Costache doar în meciurile din Liga 1. Croatul a marcat de șapte ori, venezueleanul și românul au câte patru goluri

3 goluria dat Costache în 8 selecții în naționala de tineret. El a marcat și golul decisiv pentru calificarea la Europeanul U21, în egalul cu Danemarca, 1-1. Infectarea cu coronavirus l-a împiedicat pe ex-dinamovist să participe cu „tricolorii” și la turneul final din Ungaria

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un nou caz de COVID-19 la Dinamo » Ce se întâmplă cu meciul amical cu Dinamo Kiev

Gigi Mulțescu, despre atacantul excentric adus în probe la Dinamo: „Asta am decis, i-am transmis deja”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
creeperno999
creeperno999  •  25 Martie 2021, 22:48

Ce noroc ca ne luam bataie si de la echipa secunda a clujului

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  25 Martie 2021, 20:11
Postat de piet pe 25 Martie 2021, 19:00

Oricum cfr nu are nici o sansa fiind o echipa ***, hodoroaga si impotenta. Este total lipsita de tonus si forta ca sa nu mai vorbim de lipsa de concentrate si prezenta acestui pseudo antrenor care a distrus tot ce a cladit Dan

Iar daca ia titlul, ce o sa mai zici !? Eu zic sa nu te grabesti, nici macar nu a inceput pleioful.

piet
piet  •  25 Martie 2021, 19:00

Oricum cfr nu are nici o sansa fiind o echipa ***, hodoroaga si impotenta. Este total lipsita de tonus si forta ca sa nu mai vorbim de lipsa de concentrate si prezenta acestui pseudo antrenor care a distrus tot ce a cladit Dan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează