FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CFR CLUJ - DINAMO // PCH păcălește suspendare primită de la FRF: „CFR ne-a anunțat că ne vor primi!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 18:46

Dinamo joacă în deplasare la CFR Cluj, sâmbătă, de la 21:00. Suporterii lui Dinamo au primit interdicție de a urma echipa în următoarele cinci deplasări, dar au găsit o metodă prin care să păcălească decizia Comisiei de Disciplină.

Fanii lui Dinamo spun că au căzut de acord cu reprezentanții campioanei CFR Cluj și vor ocupa totuși un sector destinat oaspeților pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, mai exact sectorul 28 din Peluza 1. Condiția ar fi să nu aibă însemne cu clubul din Ștefan cel Mare!

Ce meciuri ratează OFICIAL fanii lui Dinamo

După sancțiunea de azi, fanii lui Dinamo n-ar trebui să fie primiți pe stadioane la următoarele meciuri:

  • CFR Cluj (27 iulie);
  • Poli Iași (10 august);
  • Chindia Târgoviște (17 august);
  • Sepsi (31 august);
  • Astra (21 septembrie).

ComUnicat PCH

„Toată lumea la Cluj, DAR ATENȚIE! Vom intra la meci fără steaguri, fulare și însemne (din cauza suspendării galeriei noastre pentru 5 etape).

Gazdele ne-au transmis că ne vor primi în peluză. Jandarmeria va avea motiv să ne evacueze dacă apar însemne cu Dinamo în peluză.
Este nevoie de noi mai mult ca oricând! După ora 16:00 se vând bilete la casa de bilete de la peluza oaspete.

Va urma un apel important legat de susținerea echipei!”, se arată în comunicatul peluzei.

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Sebastian Moga va fi antrenorul lui Dinamo la meciul cu CFR Cluj: „O să avem altă mentalitate, altă atitudine! Asta înseamnă Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
670099706427859
Daniel Gardin  •  28 Iulie 2019, 13:24

Penalti inventat,Dinamo a avut un penalti in prima repriza ,dar arbitrul sub orice valoare cu multe faulturi inventate in afara careului pentru CFR ,nu mai zic ca a fluierat cu întârziere așa zisul penalti!Jucau pana dimineața și se termina 0-0????

264689760660563
Ioan Cacso  •  27 Iulie 2019, 22:23

Sa vedem reactia LPF, decizia corecta ca ambele echipe sa piarda meciul cu 3-0. Daca o galerie este interzisa, de ce sectorul oaspetilor este plin? Desigur, petarde cat cuprinde, meci intrerupt. Pana cand vor fi tolerati huliganii din galria lui dinamo? Trebuie masuri drastice petru a opri un fenomen nociv!

chris_bu67
chris_bu67  •  27 Iulie 2019, 11:10
Postat de cetateanul_surmenat pe 27 Iulie 2019, 08:32

*** pch trebuie interzise pe veci pe stadioane. Aceste slugi psdiste folosite contra manifestantilor de catre negoita sunt doar *** violenti care nu au ce cauta pe stadion.

chiar că ești surmenat,și încă rău de tot!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează