FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj face lumină în cazul lui Edi Iordănescu: „Am vorbit cu el”

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, declară că Edi Iordănescu nu vrea să plece din Gruia.
Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, declară că Edi Iordănescu nu vrea să plece din Gruia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 20:17 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 20:33

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, declară că Edi Iordănescu nu vrea să plece din Gruia.

  • CONTEXT: Înaintea meciului cu Academica Clinceni (1-0), Iordănescu le-a ținut un discurs de adio jucătorilor. Totuși, intenția tehnicianului era nuanțată.
  • Din informațiile Gazetei Sporturilor, Iordănescu a vrut doar să-și mobilizeze elevii pentru acest final de sezon. Nu a luat sub nicio formă decizia de a pleca din Ardeal.

Edi Iordănescu, pe poziții la CFR Cluj

„Nu a fost un anunţ de genul acesta, a fost o discuţie pe care au avut-o jucătorii cu antrenorii. Din ce mi-a spus Edi, a fost scos din context. Niciodată nu s-a pus problema de aşa ceva şi nici el nu a vrut să spună aşa ceva”, a declarat Bilașco pentru Telekom Sport.

Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. OK, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept. În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte
Discursul lui Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro

CFR Cluj, favorită la titlu

Au bătut palma! Anunț mare pentru CFR Cluj: „Arlauskis rămâne la noi”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

L-au uitat la stadion! :) » Scene comice la CFR Cluj, după victoria de la Clinceni

Și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, imediat după meciul cu Clinceni: „Aștept ofertele!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  07 Mai 2021, 21:32

termina sez asta si indiferent daca iau sau nu titlul, sefii de la cluj aduc altul...strain. is stiuti de 15 ani ca merg pe filiera straina..si la fotbalisti si la astaff tehnic

dobrin
dobrin  •  07 Mai 2021, 20:51

La CFR e o traditie... cand esti confirmat in functie trebuie sa cam incepi sa-ti faci bagajele...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează