FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj. Edi Iordănescu vrea 3 jucători de la Dinamo: „Piața e zgârcită acum”

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a manifestat interesul pentru Diego Fabbrini (30), mijlocașul ofensiv al lui Dinamo +15   FOTO
Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a manifestat interesul pentru Diego Fabbrini (30), mijlocașul ofensiv al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 17:25 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 17:50

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a manifestat interesul pentru Diego Fabbrini (30), mijlocașul ofensiv al lui Dinamo. Posibila mutare a fost anunțată la începutul anului de GSP.ro.

  • Tehnicianul lui CFR Cluj își dorește să se întărească serios în ofensivă, pentru a ataca titlul cu ardelenii;
  • Edi Iordănescu a mai pronunțat încă doi jucători de la Dinamo atunci când a fost întrebat despre campania de achiziții din această iarnă: Paul Anton și Juan Camara.

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj: „Fabbrini? Foarte interesant pentru mine”

„Aş mai dori 1-2 jucători de profil ofensiv. Au plecat doi, e posibil să mai plece unul, deja e mult să spun că ar mai putea să plece şi al doilea pentru că nu a venit încă nimeni. Nu aş vrea să greşim. Aş vrea să alegem ce trebuie. Avem nevoie de jucători care să aducă un impact imediat. Dacă vom anunţa măcar un nume zilele următoare, eu aş fi fericit.

Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate.

Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok. Sunt mulţi jucători interesanţi acolo. E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent. Mai este Camara. Am văzut că pentru el mai este interes şi din alte părţi”, a declarat Iordănescu, potrivit as.ro.

Culisele transferului lui Fabbrini de la Dinamo la CFR Cluj

+11 FOTO
  • Diego Fabbrini are un salariu de 18.000 de euro/lună, mai are contract un an și jumătate cu bucureștenii
  • A renunțat la jumătate din cuantumul lunar în perioada martie-iulie 2020, în plină pandemie de coronavirus, adică la 45.000 de euro
  • Dinamo are să-i achite restanțe de 72.000 de euro, s-au strâns patru lefuri neachitate
  • CFR Cluj îl dorește și este gata să-i achite un salariu de 15.000 de euro/lună, dar ar vrea să-l ia liber de contract
  • Dinamo nu poate să-l lase liber, există o clauză în contractul de transfer, cu ȚSKA Sofia, prin care, dacă românii îl pierd gratis, „câinii" trebuie să achite bulgarilor 200.000 de euro
  • Sofioții și-au păstrat 20% dintr-un eventual transfer ulterior al italianului
  • Dacă Fabbrini depune memoriu să fie declarat liber de contract și ar cere toți banii, Dinamo intră în vrie! Clubul ar trebui să achite 596.000 de euro: 72.000 de euro restanțele actuale, 324.000 de euro restul contractului, plus 200.000 de euro bulgarilor 
  • Mai există și varianta împrumutului la CFR Cluj, prin care pot fi „driblați" bulgarii cu suma compensatorie. În această situație se mai negociază, fiindcă Dinamo nu va accepta și să-l piardă gratis pe Diego, cel mai bun „câine" în parametrii InStat, și să-i achite restanțele.

Tot ce trebuie să știi înainte de Hermannstadt - Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

O nouă ofertă primită de Gigi Becali pentru un jucător: „E posibil să plece” » Ce sumă i s-a propus

Decizia luată de Dorin Șerdean de teama fanilor lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  11 Ianuarie 2021, 22:43

550000 euro pret

demolarii
demolarii  •  11 Ianuarie 2021, 19:42

324000 din restul contractului? Pai la el nu se aplica regulă cu plata contractului pana in momentul unui nou angajament?

212615283607296
Ioan Rata  •  11 Ianuarie 2021, 18:23

Iedi iotdamescu cascheta vrea jucatori de la Dinamo in loc sa ia rebuturi de la jijel fecesebe de Athos.*** stana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close