FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizia luată de Dorin Șerdean de teama fanilor lui Dinamo

Dorin Șerdean, președinte executiv Dinamo
Dorin Șerdean, președinte executiv Dinamo

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 16:02 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 16:31

Dorin Șerdean (51 de ani), președintele executiv al lui Dinamo, a luat o decizie radicală, pe fondul tensiunilor dintre el și suporterii clubului alb-roșu.

Șerdean nu își mai face apariția la RIN Grand Hotel, acolo unde clubul are sediul, de teama suporterilor, informează surse apropiate de Dinamo. Președintele executiv al „câinilor” stă doar la hotelul Phoenicia în această perioadă tulbure. 

Dorin Șerdean, „la cuțite” cu suporterii lui Dinamo

Relația dintre președintele executiv al lui Dinamo și suporterii clubului este una tumultuoasă. Privit ca un garant al spaniolilor care au preluat clubul și nu au respectat niciuna dintre promisiunile făcute, Șerdean a început să fie împins spre ușa din dos chiar de luna trecută.

Un prim episod tensionat dintre suporteri și președintele executiv s-a petrecut la meciul lui Dinamo cu CFR din „Ștefan cel Mare”, scor 0-2, când suporterii i-au cerut lui Șerdean să părăsească stadionul, reproșându-i situația financiară dezastruoasă a clubului.

La începutul acestui an, tensiunea dintre Dorin Șerdean și suporteri a atins din nou cote alarmante. Președintele lui Dinamo a fost acuzat de suporteri că ar fi dorit să îl trimită pe promițătorul mijlocaș Ahmed Bani la FC Voluntari gratis, iar dreptul la semnătură a lui Șerdean a fost contestat. Fostul șef al șahiștilor din Alba Iulia a replicat, susținând că ceea ce spun suporterii e de „noaptea minții”!

Dorin Șerdean nu se află nici pe placul jucătorilor, cărora le-a promis de curând că vor primi banii aferenți a două salarii restante, lucru care nu s-a înfăptuit în cele din urmă. Președintele și-a repetat promisiunea în momentul în care a fost confruntat de jucători, iar unul dintre aceștia ar fi sărit la bătaie - detalii AICI.

VIDEO. Totul despre Hermannstadt - Dinamo, următorul meci al „câinilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Situație penibilă la Dinamo! Pablo Cortacero i-a „țepuit” pe suporterii din DDB în cazul lui Aleix Garcia: „Vrei să îngropi clubul!”

Pablo Cortacero „lovește” din nou! A boicotat Adunarea Generală a Acționarilor pe care tot el o convocase

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
sadikul
sadikul  •  12 Ianuarie 2021, 01:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

garciaalex
garciaalex  •  12 Ianuarie 2021, 00:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

deci suporterii lui vitan barzesti il ameninta cu bataia de directorul propriului club,dar noi suntem infractori? ***? cat de prost sa fii bai baiete? vitanul tau barzesti o sa il desfiintam si o sa va stergem din mentalul colectiv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadikul
sadikul  •  11 Ianuarie 2021, 23:51
Postat de jackjohnes. pe 11 Ianuarie 2021, 22:36

nu-i trebuie bodyguarzi pentru program. au plecat deja 6 din titulari,mai pleaca inca cel putin 10 in luna asta si sunteti pa si la revedere.

asa zice si prostul ala de randoom

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close