FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Pablo Cortacero „lovește” din nou! A boicotat Adunarea Generală a Acționarilor pe care tot el o convocase

Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 11:48 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 12:19

Astăzi, de la ora 11:00, ar fi trebuit să aibă loc, la stadionul Dinamo, o nouă ședință a Adunării Generale a Acționarilor. Întâlnirea nu se va mai ține, vinovatul principal fiind Pablo Cortacero.

Motivul? Nici Pablo Cortacero, nici alt împuternicit al acționarului majoritar de la Dinamo nu au putut veni la întâlnire, deși tot ei fuseseră cei care, în urmă cu trei săptămâni, au convocat această ședință. Astfel, spaniolii din fruntea lui Dinamo au dat dovadă de o nouă mostră de neseriozitate, spre furia celor care așteptau să-l vadă în carne și oase la AGA.

Circ fără sfârșit la Dinamo: „Dacă nu sunt bani, ce să planifici? ”

„Ședința nici nu mai avea rost să se țină în lipsa reprezentantului acționarului majoritar și, mai ales, dacă nu sunt bani, ce să planifici?! Subiectul era planificarea plăților din acele milioane de euro promise spre a fi investite în club. Și ce plăți se vor face din acea mărire de capital”, au dezvăluit pentru GSP oameni importanți de la club.

Adunarea de astăzi ar fi trebuit să fie asemănătoare celei de pe 21 decembrie, când Cortacero a fost în România și promis mult-așteptata mărire de capital cu 5 milioane de euro

Din AGA fac parte Pablo Cortacero (sau cineva mandatat de el), Marius Bacria (din partea ACS FC Dinamo), Cornel Dinu (sau cineva mandatat de el, cum s-a întâmplat și data trecută), acționarul minoritar DDB (prin împuternicit).

Ce urmează pentru Dinamo?

Pe 21 ianuarie se va reuni Consiliului de Administrație al lui Dinamo, iar Cortacero fie face mărirea de capital, fie se va încerca detronarea definitivă a acestuia.

Ante Pulijc (33 de ani) este în continuare încrezător că el și colegii lui își vor primi banii de la acționarul majoritar al lui Dinamo, iar căpitanul „câinilor” a anunțat că Pablo Cortacero poate pierde acțiunile în această lună, în caz că nu va achita salariile restante ale jucătorilor.

„Sunt multe poveşti despre Pablo, Negoiţă. Informaţiile noastre spun că, dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească” a declarat Ante Pulijc pentru as.ro.

VIDEO Toate informațiile înainte de Hermansntadt - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Jucătorii se așteaptă la o nouă păcăleală și au memoriile pregătite! Azi decid cum vor protesta la meciul cu Hermannstadt

Ultimatum pentru Pablo Cortacero: „Dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Ianuarie 2021, 16:56
Postat de stelistnufcsbist1947 pe 11 Ianuarie 2021, 13:08

Stau si ma intreb cum puteti vorbi chiar voi, cei mai mari suporteri de rezultat, aia cu 42 de abonamente vandute, care au avut audiente de 200-300 de insi pe national arena, de suporterii lui dinamo? care de bine, de rau, au 12k de oameni incearca sa sustina acest club. Ca poate vor intra in faliment pana la urma, e altceva.

Ha ha ha, si comentariul asta vine de la unul care il pupa in dos pe cioban ca sa aiba bilete si deplasari gratuite! Un pic de rusinica nu ar strica.

valsword
valsword  •  11 Ianuarie 2021, 15:59
Postat de sorinache pe 11 Ianuarie 2021, 15:53

Ce contează că nu a venit omul? Nu vedeți ce ninge în Spania? Important e că a trimis alea 5 milioane ca să aibă băieții de un fursec.

Corect,5 milioane de promisiuni ca la proxima semana le da fursecul.Si cateii dau din coada:))

sorinache
sorinache  •  11 Ianuarie 2021, 15:53

Ce contează că nu a venit omul? Nu vedeți ce ninge în Spania? Important e că a trimis alea 5 milioane ca să aibă băieții de un fursec.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close