FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE // VIDEO S-a încheiat ședința la Dinamo! Planul lui Cortacero a fost aprobat » Cât trebuie să plătească DDB pentru a-și păstra acțiunile

La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința se ține în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo.
La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința se ține în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo.

Articol de , , - Publicat luni, 21 decembrie 2020 11:23 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 15:13

La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința s-a ținut în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo. În cadrul acesteia, s-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro.

UPDATE, ora 14:00 » S-a încheiat ședința: mărire de capital aprobată

S-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro la Dinamo! În luna ianuarie, investitorii spanioli ar trebui să facă dovada plății. Momentan, suma nu a fost virată în conturile clubului.

În Ștefan cel Mare a fost prezent și Pablo Cortacero, șeful „câinilor”, alături de Alex Couto, recent demis din funcția de director general.

Cortacero încă nu se bucură de simpatia fanilor. Aceștia l-au huiduit imediat după finalul ședinței: „Afară de la Dinamo, infractorilor!”.

DINAMO. Ce înseamnă planul lui Cortacero pentru DDB

Dacă spaniolii își vor duce promisiunea la capăt, iar la începutul lui 2021 Dinamo va beneficia de 5 milioane de euro, fanii sunt obligați să pompeze rapid bani în club pentru a-și păstra cele 20,06% procente din totalul acțiunilor. Așadar, suporterii vor fi nevoiți să vireze în conturile clubului cel puțin 1,5 milioane de euro.

Încă o sumă importantă pentru Dinamo

GSP.ro a aflat astăzi că pe 6 decembrie s-ar fi virat către Dinamo o sumă importantă, în valoare de 1 milion și jumătate de euro dintr-un cont din Anglia. Banii trebuie însă verificați de către Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor din Regat.

Știrea inițială

Din informațiile GSP.ro, Cortacero ar fi prezent la întrunire și intenționează să vireze suma de bani promisă în conturile clubului, în jur de 5 milioane de euro. 

„Se pare că va participa și domnul Cortacero. Ar fi venit în România pentru AGA. Așa stiu eu la ora asta”, a declarat pentru Gazetă Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo

Printre cei prezenți la AGA se numără și Marius Bacria, reprezentantul lui Nicolae Badea, președintele executiv Dorin Șerdean, reprezentanții DDB Elias Bucurică și Nicu Tararache, Ionel Culina (ofițer de presă) sau Constantin Eftimescu (proaspăt președinte CA).

VIDEO. Primul salariu al lui Andrei Tîrcoveanu la Dinamo: „Noi ne mulțumeam doar că semnăm”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mircea Rednic, acuzat de un talent pierdut de Dinamo: „Eram copilul lui, dar s-a schimbat când am semnat cu Giovanni Becali. Greșeala mea, nu știam că fata lui e impresar!”

Incredibil! Ce propunere a înaintat Bălănescu către un jucător de la Dinamo: „Eram sufocat, nu mai puteam” » Reacția lui Costin Ștucan: „M-a bușit râsul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
creeperno
creeperno  •  21 Decembrie 2020, 23:01

Multumim domnule Cortacero pentru devotamentul dumneavoastra fata de Dinamo! Sa vedem de unde scoate programul lui bucurica 1 milion de euros ca sa nu piarda actiuni

gigicoaste
gigicoaste  •  21 Decembrie 2020, 21:51
Postat de dubluv pe 21 Decembrie 2020, 19:35

nu inteleg cu ce te-am jignit, doar nu consideri ca a fi oltean este ceva rau? Eu am presupus ca esti din Oltenia doar pentru ca ai spus caci, in loc de ca sau pentru ca. Acest caci se foloseste in Oltenia, din cate am observat. Imi pare rau daca te-am ofensat, chiar nu am vrut.

ai raspuns cu superioritate, pregatit să îmi arăți ce "varză" sunt eu, după care mă întrebi daca m-am simțit ofensat. Din contră, am subliniat ca fiind din Oltenia sau din altă zonă nu ar fi nici o diferență. Tot nu m-ai lamurit cum e cu injecția de capital vs. marirea capitalului unei societăți, adică cel total. Altfel nu m-ai contează..sănătate să fie.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  21 Decembrie 2020, 21:48

Eu in locu vostru m-as duce frumos la badea si as incepe de la 0 , preluand de la el palmaresu si toate cele, atunci spaniolii ar ramane doar cu un club cu datorii fara scapare, fara orizont si asa ar pleca si ei. Mai bine incepem din liga 4 alaturi de suporteri si pe o fundatie sanatoasa. O parere.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează