FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV. Mircea Rednic, acuzat de un talent pierdut de Dinamo: „Eram copilul lui, dar s-a schimbat când am semnat cu Giovanni Becali. Greșeala mea, nu știam că fata lui e impresar!”

Andrei Tîrcoveanu (23 de ani, mijlocaș central), în prezent la FC Botoșani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre eșecul de la Dinamo, club la care a crescut.
Andrei Tîrcoveanu (23 de ani, mijlocaș central), în prezent la FC Botoșani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre eșecul de la Dinamo, club la care a crescut.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2020 09:28 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 11:20

Andrei Tîrcoveanu (23 de ani, mijlocaș central), în prezent la FC Botoșani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre eșecul de la Dinamo, club la care a crescut. 

Tîrcoveanu a dezvăluit detalii despre relația cu Mircea Rednic, antrenor din cauza căruia cariera lui în Ștefan cel Mare a intrat în impas în 2015, an în care negocia primul contract de profesionist cu Dinamo.

Andrei Tîrcoveanu, la GSP Live, despre eșecul de la Dinamo și relația cu Mircea Rednic

„Aveam 18 ani și trebuia să renegociez cu Dinamo contractul de profesionist. Mă înțelegeam foarte bine cu domnul Rednic. M-am dus să-l întreb, aveam o relație bună cu dânsul. Îmi spunea «Copilul meu, băiatul meu». Eram mic, nu știam ce să fac. Mi-a transmis să-l las câteva zile și să vorbim ulterior. 

Atunci, erau la Dinamo Steliano Filip, Cosmin Matei, jucători impresariați de Giovanni Becali. Îmi spuneau că întreabă Giovanni de mine mereu, că vrea să mă reprezinte. Pentru mine era o mândrie. Am fost la o masă cu Filip și Matei. A venit și Dragoș Sârbu, intermediarul firmei lui Giovanni. A vorbit frumos cu mine. Am semnat cu el până la urmă, eu voiam doar să joc fotbal. 

Nu știam că fiica domnului Rednic (n.r. - Luana) e impresar. Poate a fost și greșeala mea, că nu am așteptat. După ce am semnat cu el, s-a terminat, pentru că s-a aflat, se vorbea în vestiar. Domnul Rednic nu mi-a spus niciodată direct că vrea să semnez cu fiica lui, dar mă gândesc că din acest motiv mi-a spus să aștept câteva zile. S-a schimbat atitudinea lui față de mine. Dacă până atunci eram băiatul lui, după nu mă mai băga în seama, țipa la mine, se răstea, lucruri pe care nu le făcea înainte, când mă încuraja. Deși eu am rămas același, mă pregăteam la fel de bine”, a declarat Tîrcoveanu la GSP Live.

Mircea Rednic: „Nu-l mai vreau aici pe Tîrcoveanu”

„I-a spus lui Danciu să mă anunțe că Rednic vrea să mă duc la U Cluj, în Liga 2, cu Teja antrenor. Mie nu mi-a transmis nimic. Eu eram în vestiar atunci, în baie, dar ei nu știau. «Danciule, spune-i lui Tîrcoveanu să se ducă la U, nu-l mai vreau aici». Legat de interviul tatălui meu, a fost dat mai mult ca să scăpăm de Dinamo. Deși noi nu suntem așa, nu am fost crescut în acest mod”, a mai povestit Tîrcoveanu.

În câte meciuri l-a văzut marele Rednic pe Andrei ca să spună că nu are valoare? Rednic l-a nenorocit pe Andrei! Rednic a curățat pe toată lumea! A trimis toți jucătorii pe la alte echipe. La o discuție cu Dănciulescu în vestiar, Rednic a spus: „Iar a venit Negoiță p-aici. Băga-mi-aș p**a a mai jucat și ăsta bine și acum trebuie să-l bag. Eu nu-i bag niciun copil, nu-i cresc eu copiii p-aici!". Și Andrei era în vestiar...
Bogdan Târcoveanu, tatăl lui Andrei Tîrcoveanu, într-un interviu acordat în GSP (decembrie 2018)

Tîrcoveanu, crescut de Dinamo, a mai jucat de-a lungul carierei pentru Gaz Metan, Viitorul și Chiajna. Din actuala stagiune evoluează pentru FC Botoșani.

Andrei Tîrcoveanu la Dinamo (Liga 1):

  • Sezonul 2013/14 - 1 meci
  • Sezonul 2015/16 - 3 meciuri
  • Sezonul 2016/17 - 1 meci
  • Sezonul 2018/2019 - 1 meci

EMISIUNEA INTEGRALĂ » Andrei Tîrcoveanu, invitat la GSP Live

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton, ultimatum pentru Dinamo: „Am o familie și sunt responsabil pentru asta! Nu se mai poate continua”

Un titular de la Dinamo a făcut anunțul: „Trebuie să plec”

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  22 Decembrie 2020, 16:56

Greseli peste greseli: Gica cu fiu-sau, Rednic cu fica-sa. Parinti care isi iubesc enorm odraslele si comit enormitati educationale.

creeperno
creeperno  •  21 Decembrie 2020, 23:03

Mare talent hahahah

753720451412471
Andrei Ionescu  •  21 Decembrie 2020, 16:45

Sa ne amintim cum Rednic a schimbat aproape tot lotul lui Dinamo aducând prin fie-sa Luana vreo 12-13 jucători de valori modeste doar pentru comision căci are si fata nevoie de bani. Nu am crezut ca Rednic e un tip așa de dubios Hagi a luat o țeapă cu Rednic antrenor la Viitorul. El a venit cu pretenții bănești mari si cu realizari canci. Atenție HAGI! AI adus paznic lupul la stână.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează