FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 1-1

Paul Anton, ultimatum pentru Dinamo: „Am o familie și sunt responsabil pentru asta! Nu se mai poate continua”

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Paul Anton (29 de ani) amenință cu plecarea în această iarnă, dacă problemele financiare nu se rezolvă. +15   FOTO
Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Paul Anton (29 de ani) amenință cu plecarea în această iarnă, dacă problemele financiare nu se rezolvă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 23:20 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 23:45

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Paul Anton (29 de ani), autorul golului „câinilor”, amenință cu plecarea în această iarnă, dacă problemele financiare nu se rezolvă. 

„E păcat să terminăm așa. Consider că trebuia să câștigăm. A fost iar o neatenție, luăm un gol cum luăm și plecăm fără 3 puncte. Eu cred că am avut câteva șuturi bune și în prima repriză, nu a fost un meci slab.

E clar că, dacă nu se vor schimba lucrurile, în situația asta nu se poate continua. Trebuie să am o discuție, să văd ce se va întâmpla. Am o familie și sunt responsabil pentru asta. Nu am încasat nimic în aceste luni, în afara celor două bonusuri plătite de DDB”, a declarat Paul Anton, la Look Sport. 

Paul Anton, pe placul campioanei CFR Cluj 

Anton a ajuns la Dinamo în vară, liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Samara. A fost curtat și de CFR Cluj, dar a ales proiectul anunțat de spanioli. Campioana României nu și-a pierdut interesul pentru Anton și ar putea încerca o mutare în iarnă. 

Anton e un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluție și pentru echipa națională, Poate fi o variantă și pentru noi! Nu știu care va fi viitorul lui. Înțeleg că sunt probleme la Dinamo și o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar putea fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuții cu el înainte să ajungă la Dinamo
- Marius Bilașco, la GSP Live

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Academica Clinceni - Dinamo:

Dinamo află mâine dacă își păstrează antrenorul și în 2021! Mesajul transmis de Jerry Gane

FOTO Cristi Tănase, intrări dure în Clinceni - Dinamo! Hațegan l-a iertat de fiecare dată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Decembrie 2020, 11:55
Postat de zorrozabal pe 21 Decembrie 2020, 11:28

Antoane ai muncit mult si ai dat si gol!Dar la”neatentia”aia din care s-a primit gol,ai fost... coautor,prin pasa moale interceptata de adversari!

Nu poate fi făcut vinovat Anton pentru faptul că Mejias are mâini de argilă! Să recunoaștem că portarii spanioli s-au dovedit unul mai slab ca altul, renunțarea la Straton fiind o decizie complet tâmpită. Niciunul dintre cei doi nu a reușit să ne scoată la vreun meci, demonstrând că sunt niște portari de duzină. Pe lângă ei, Muțiu și Straton sunt precum Neuer și Ter Stegen!

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Decembrie 2020, 11:28

Antoane ai muncit mult si ai dat si gol!Dar la”neatentia”aia din care s-a primit gol,ai fost... coautor,prin pasa moale interceptata de adversari!

corinolan_ghergariu
corinolan_ghergariu  •  21 Decembrie 2020, 08:53
Postat de grandhit pe 21 Decembrie 2020, 01:19

ce salariu a incasat anton? anton daca este destept incaseaza banii pe tot contractul de la voi. de plecat oricum pleaca tot si voi cu jucatorii cu salarii de 30-40 de mii de euro ati facut 16 puncte in 15 etape(de retrogradare mai exact aceste puncte),dar cu jucatori si mai slabi o sa faceti 8 puncte in 15 etape si retrogradati. dar cred ca vine inainte falimentul.

Pleacă, mă, frustratule! :))) Ești păcăliciul site-ului. Tu faci de râs până și FîCîSîBî-istii, fiind cel mai prost, mai agitat și mai ***, dintre ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează