FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV. „M-a bușit râsul, pare stilul Negoiță!” » Propunere ireală la Dinamo! Cum voia Bălănescu să scape de o clauză buclucașă

Andrei Tîrcoveanu (23 de ani, mijlocaș central), în prezent la FC Botoșani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre eșecul de la Dinamo, club la care a crescut.
Andrei Tîrcoveanu (23 de ani, mijlocaș central), în prezent la FC Botoșani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre eșecul de la Dinamo, club la care a crescut.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2020 09:58 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 12:01

Andrei Tîrcoveanu (23 de ani, mijlocaș central), în prezent jucătorul lui FC Botoșani, a relatat la GSP Live mai multe detalii neștiute despre ruptura lui de Dinamo, club la care a crescut.

Tîrcoveanu a dezvăluit salariul primului contract de jucător profesionist la Dinamo, de ce a plecat din Ștefan cel Mare în 2018 și propunerea incredibilă primită de la Bogdan Bălănescu.

VIDEO. Andrei Tîrcoveanu, la GSP Live: „Eram sufocat, voiam să scap de Dinamo!”

„Am semnat un contract pe 5 ani cu Dinamo, în 2015, pe un salariu de 2.000 de lei. Practic, nu a crescut deloc salariul. Am semnat din dragoste pentru Dinamo. Mi s-a spus că dacă joc bine, îmi va crește salariul. În al 3-lea an, aveam o clauză care-mi permitea să plec liber dacă nu joc 50% din meciuri. 

În fine, am ajuns în al 3-lea an. A venit la mine domnul Bălănescu (n.r. - președintele clubului la acea vreme), mi-a oferit 6.000 de lei lunar doar până la sfârșitul anului respectiv, dar cu condiția să renunț la clauza care îmi permitea să devin liber. După, reveneam la salariul 2.000 de lei. N-am acceptat, voiam să plec, să încerc ceva nou. Simțeam că nu mai pot. Eram sufocat deja”, a povestit Tîrcoveanu.

„M-a bușit râsul, scuză-mă că râd. Pare stilul Negoiță, el negocia așa 😂”, a fost reacția moderatorului Costin Ștucan, în momentul în care a auzit de la Tîrcoveanu propunerea lui Bălănescu.

VIDEO EXCLUSIV. „M-a bușit râsul, pare stilul Negoiță!” » Propunere ireală la Dinamo! Cum voia Bălănescu să scape de o clauză buclucașă

Tîrcoveanu, crescut de Dinamo, a mai jucat de-a lungul carierei pentru Gaz Metan, Viitorul și Chiajna. Din actuala stagiune evoluează pentru FC Botoșani.

Andrei Tîrcoveanu la Dinamo (Liga 1):

  • Sezonul 2013/14 - 1 meci
  • Sezonul 2015/16 - 3 meciuri
  • Sezonul 2016/17 - 1 meci
  • Sezonul 2018/2019 - 1 meci

EMISIUNEA INTEGRALĂ » Andrei Tîrcoveanu, invitat la GSP Live

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton, ultimatum pentru Dinamo: „Am o familie și sunt responsabil pentru asta! Nu se mai poate continua”

Un titular de la Dinamo a făcut anunțul: „Trebuie să plec”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  21 Decembrie 2020, 23:04

Care-i amuzamentul? La ce talent avea, nu merita nici macar 1000 de dineros

iri_
iri_  •  21 Decembrie 2020, 17:36
Postat de cpt.ahab pe 21 Decembrie 2020, 12:34

Ștucancan și nimic altceva!

De ce ma, te supara adevarul? Isi bat aia joc de toti tinerii jucatori care ii au, toti pleaca unde vad cu ochii, si tu tot sa sustii conducerea asta cancerigena? E normal la 18 ani sa semneze pe 2000 de lei pe luna? Pai si om de serviciu daca te faci si castigi mai bine... Si-l mai duce cu zaharelul ca ii creste slariu daca joaca bine...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Decembrie 2020, 12:34

Ștucancan și nimic altceva!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează