FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimatum pentru Pablo Cortacero: „Dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile”

Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 15:48 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 16:33

Ante Pulijc (33 de ani) este în continuare încrezător că el și colegii lui își vor primi banii de la acționarul majoritar al lui Dinamo, iar căpitanul „câinilor” a anunțat că Pablo Cortacero poate pierde acțiunile în această lună, în caz că nu va achita salariile restante ale jucătorilor.

"Sunt multe poveşti despre Pablo, Negoiţă. Informaţiile noastre spun că, dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească" a declarat Ante Pulijc pentru as.ro.

Ante Pulijc: „Au zis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri și nu s-a întâmplat”

Neplătiți de luni bune, jucătorii lui Dinamo se pregătesc pentru reluarea Ligii 1, chiar dacă aceștia nu au primit salariile restante, care ar fi trebuit să intre vineri, după cum a promis ultima dată Pablo Cortacero.

"Au vorbit băieţii cu Şerdean şi Ţălnar. Li s-a transmis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri şi nu s-a întâmplat. 5 băieţi şi antrenorii am fost să vorbim cu domnul Şerdean, care ne-a anunţat că vor intra banii luni. Dar nu se va întâmpla asta. Nu vor intra luni. Minte.

Ultimatum pentru Pablo Cortacero: „Dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile”
Ante Puljic (33 de ani)

Această săptămână e foarte importantă. Dacă nu se schimbă nimic, mulţi jucători vor pleca. Am suferit prea mult, şi noi şi oamenii din club. Nu este uşor, facem un grătar dacă intra banii", a mai spus căpitanul lui Dinamo.

„Suporterii vor avea nevoie de un om puternic”

"Singurii care fac ceva sunt cei din proiectul DDB. E greu şi pentru ei. Au de rezolvat multe probleme. Nu cred că pot rezolva această problemă singuri. Vor avea nevoie de un om puternic. Ei nu mint când spun ceva", a încheiat Ante Puljic.

VIDEO. Etapa 16 // Match Preview Hermannstadt - Dinamo

Citește și alte știri despre Liga 1:

Stupoare pentru FCSB și Gigi Becali: Transferul lui Denis Haruț a picat în ultimul moment!

Dinamoviștii nu mai rezistă! Mesaj clar din vestiar pentru Cortacero: „Nu mai putem continua în minciunile pe care le inventează”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Ianuarie 2021, 11:32

e amuzanta asta! una la mana, Cortacero nu a investit un sfant, deci nu are ce sa piarda in cazul unui faliment! banii de care vorbiti sunt din drepturile tv, deci nu din buzunarul lui! a doua la mana, sunt curios cum o sa piarda actiunile! face careva haiducie? atat timp cat el detine clubul, nu poate sa piarda nici un capat de ata! ce pot face suporterii? *** haida de!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104312381121787
George Nelu  •  11 Ianuarie 2021, 01:18
Postat de alb.albastru pe 10 Ianuarie 2021, 17:40

Pai normal ca le pierde ca vine FALIMENTU! Se vor declara nule casi echipa asta! Ae ao sa moara dinamo!

DINAMO este un club de mare traditie, la fel ca FCU CRAIOVA. csu este o CLONA. DIFERENTA MARE' MARE intre o CLONA si CLUBURI DE TRADITIE CU PALMARES SI TRADITIE.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Ianuarie 2021, 00:33

o sa plece cortacero

Vezi toate comentariile (18)
Comentează