FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii nu mai rezistă! Mesaj clar din vestiar pentru Cortacero: „Nu mai putem continua în minciunile pe care le inventează”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 14:54 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 15:10

Neplătiți de luni bune, jucătorii lui Dinamo se pregătesc pentru reluarea Ligii 1 și așteaptă cu emoții să vadă ce se întâmplă cu echipa.

Fotbaliștii antrenați de Jerry Gane și-au pierdut încrederea în Pablo Cortacero și președintele Dorin Șerdean, după mai multe promisiuni neonorate.

Jerry Gane, antrenor Dinamo: „Jucătorii au zis «Aşa nu mai putem ”

Jerry Gane a vorbit despre situația din club și a dat detalii despre atmosfera din vestiar și despre ce-i apasă pe jucători înainte de primul meci oficial din 2021.

„Jucătorii nu poţi fi minţit din trei în trei zile, de luni de zile, şi totuşi să nu faci nimic şi să continui într-o stare de spirit bună. Jucătorii au zis «Aşa nu mai putem continua! Ajunge». 

Chiar e momentul în care nu mai putem continua aşa, în nesiguranţa asta şi în minciunile astea pe care le inventează săptămână de săptămână. Astea dor cel mai rău.Dacă ne-ar fi spus peste o lună, peste trei, era OK! Fiecare încerca să meargă mai departe”, a declarat Jerry Gane la TV Telekom Sport.

VIDEO: Reîncepe Liga 1! Totul despre Hermannsatdt - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo

Gigi Mulțescu a cedat! Dezvăluiri tulburătoare: „Ne-am riscat viața, dormeam cu masca să nu-i dau COVID nevestei”

Ricardo Grigore a ajuns la capătul răbdării: „M-am săturat să le explic tuturor asta” » De câte luni e neplătit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
mehighms
mehighms  •  11 Ianuarie 2021, 07:36
Postat de creeperno pe 10 Ianuarie 2021, 22:37

Stati linistiti ca maine intra banii

esti dus rau de tot cu capu.. zilnic postezi acelasi mesaj..

creeperno
creeperno  •  10 Ianuarie 2021, 22:37

Stati linistiti ca maine intra banii

unudoi3
unudoi3  •  10 Ianuarie 2021, 16:53

banii vin ,de la anul in doua luni ,marti sau miercu la anu si la multi ani ,proxima semana ,respect cortacero ,ai facut fericiti milioane de romani !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează