FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu a cedat! Dezvăluiri tulburătoare: „Ne-am riscat viața, dormeam cu masca să nu-i dau COVID nevestei”

Gigi Mulțescu, o viață în slujba lui Dinamo +10   FOTO
Gigi Mulțescu, o viață în slujba lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 11:20 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 12:07

Gigi Mulțescu (69 de ani), fostul antrenor al celor de la Dinamo, a vorbit în această dimineață despre problemele financiare interminabile cu care confruntă fosta sa echipă.

„SMURD-ul” e în continuare în club, dar nu la prima echipă. Mulțescu este șeful scouterilor din „Ștefan cel Mare” și încearcă, pe „burta goală”, să șlefuiască viitoare talente. Tehnicianul a afirmat că are încredere că președintele Dorin Șerdean, un personaj extrem de contestat de galerie, va reuși să resusciteze financiar echipa.

„Șerdean e un dinamovist fanatic, aici e paradoxul. El a ajutat Dinamo la tranzacția cu spaniolii. A făcut pe traducătorul, apoi, printr-un concurs de împrejurări, a ajuns la conducere. Eu am luat o treime dintr-un salariu în ultimele cinci, șase luni (...).

I-am spus lui Șerdean: «Dacă rezolvi problemele cu banii, te punem lângă statuia lui Patzaichin, dar nu mai ai timp și spațiu de greșeli»”, a spus Mulțescu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

Mulțescu: „Ne-am riscat viața și n-am primit niciun ban”

Mulțescu se numără printre angajații de la Dinamo care n-au mai fost plătiți de luni bune. Tehnicianul face dezvăluiri răscolitoare despre perioada în care a antrenat echipa la finalul sezonului trecut. 

„Banii luați din drepturile TV, mă refer la prima parte, au fost împărțiți de spanioli. Noi ne-am riscat viața, având în vedere COVID-ul și vârsta. Mergeam acasă și dormeam cu masca, să nu-i dau COVID nevestei. A fost o perioadă de coșmar. Am salvat echipa de la retrogradare și nouă nu ne dai nimic? Apoi a venit Șerdean și le-a spus spaniolilor «să-i dea bani și domnului profesor»”, a spus Mulțescu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea partidei Hermannstadt - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Are Dinamo o „perlă” în curte? Declarații surprinzătoare: „Va fi peste Man și Moruțan”

Dinamo. Ricardo Grigore a ajuns la capătul răbdării: „M-am săturat să le explic tuturor asta” » De câte luni e neplătit

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (6)
ios_ge
ios_ge  •  10 Ianuarie 2021, 16:01

Respect Multescu !

2147531708893044
Mircea Ionescu  •  10 Ianuarie 2021, 15:17

Lasă vrăjeala, vorbești doar să fii băgat în seamă nici nu înțelege omul ce zici parcă ai prune în gură.

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Ianuarie 2021, 14:35

Când te uiți prea mult în gura lui Arafat și a presei alarmiste, ajungi să dormi cu mască.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează