FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Jucătorii se așteaptă la o nouă păcăleală și au memoriile pregătite! Azi decid cum vor protesta la meciul cu Hermannstadt

FOTO Elena Driu +15   FOTO
FOTO Elena Driu

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 07:10 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 11:49

Jucătorii lui Dinamo se așteaptă la o nouă păcăleală astăzi, dar au fost sfătuiți să mai rabde până pe 21 ianuarie, când se va lămuri cumva situația. „Câinii” au memoriile pregătite, așteaptă dezlegările, azi decid cum vor protesta la etapa cu Hermannstadt. 

Dinamo trăiește de o zi pe alta. Și nu de azi, de ieri. Fotbaliștii și antrenorul Ionel Gane au ajuns să fixeze programul echipei de azi pe mâine, fiindcă nu se poate cunoaște, sută la sută, dacă vor mai fi toți jucătorii în lot la proxima ședință de pregătire. 

În week-end, după o nouă păcăleală servită de management, adică de Cortacero și de Șerdean, "câinii" au decis să se antreneze. Azi dimineață e prevăzut un nou antrenament, iar mâine, dacă echipa nu intră în grevă, ar trebui să se plece la Mediaș, pentru meciul cu Hermannstadt. Oricum, elevii lui Ionel Gane sunt deciși să protesteze cumva!

Jucătorii lui Dinamo au răbufnit: „Dacă ne mințiți iar, atunci vrem dezlegările!”

Nu fiindcă ar crede că astăzi, așa cum le-a promis Șerdean vineri, vor intra în posesia a două salarii restante. "Nu crede nimeni o iotă. Mai mult ca sigur că nu va veni niciun ban", a declarat Ante Puljici, susținut și de declarațiile celorlalți coechipieri. După un conflict verbal dur cu președintele executiv al clubului, fotbaliștii au încercat să pună presiune: 

„Dacă nu ne dați banii, atunci dați-ne dezlegările și plecăm pe drumul nostru!”. Cu toate că există spectrul unui puci, al refuzului de a se mai antrena sau chiar ca unii jucători să nu mai evolueze în startul sezonului, apropiații clubului și angajații au fost sfătuiți să mai rabde două săptămâni.

Jucătorii lui Dinamo, sfătuiți de suporteri: „Încă puțină răbdare”

Suporterii și apropiați de încredere ai dinamoviștilor le-au transmis că în acest interval fie Cortacero va veni cu mărirea de capital, de 5 milioane de euro, șanse infime, fie vor rezolva cei de la DDB preluarea pachetului de acțiuni, susținuți de diverși oameni de afaceri, din corporații sau chiar de Nicolae Badea

Fostul președinte a transmis că ajută financiar, de la distanță, dar dinamoviștii sunt de părere că el nu va rămâne impasibil dacă Dinamo va fi lovită de colaps. Pe 21 ianuarie se va reuni Consiliului de Administrație, iar Cortacero fie face mărirea de capital, fie se va încerca detronarea definitivă a acestuia.

Ultimul termen pentru Dinamo 

Și jucătorii au confirmat discuțiile din cadrul clubului. "Sunt multe povești despre Pablo, despre Negoiță, chiar nu mai știi ce să crezi. Pe de altă parte, de ce Pablo își mai bate capul să mai promită dacă vrea falimentul? Și ce câștigă dacă va fi groparul clubului? Sunt multe întrebări fără răspuns. 

Cel mai enervant e că ne minte, de la o zi la alta. Și noi am înțeles că trebuie să aducă banii până pe 21 ianuarie, altfel pierde acțiunile. Pierde și suma investită până acum, de ce ar face-o?! Oricum, va urma o săptămână importantă pentru Dinamo, dacă nu se schimbă nimic, mulți jucători ar putea pleca", a spus căpitanul formației, Ante Puljic. 

Jucătorii nu pot fi minţiți din trei în trei zile, de luni de zile, ba e miercuri, ba e vineri, am ajuns să am alergie când aud de zilele astea! Nu mai merge așa. Sunt niște minciuni care se repetă, asta e cel mai enervant.
 - Ionel Gane, antrenor Dinamo

Chiar nu știm ce-ar mai putea inventa, că le-au zis pe toate. Numai minciuni! Chiar suntem curioși ce vor mai spune luni. Domnul Badea la Dinamo?! S-ar rezolva multe probleme, la puterea financiară pe care o are dânsul.
 - Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

550.000 de euroeste suma investită de Cortacero și de asociații săi la Dinamo

+11 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea partidei Hermannstadt - Dinamo 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ultimatum pentru Pablo Cortacero: „Dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile”

DINAMO. Gigi Mulțescu a cedat! Dezvăluiri tulburătoare: „Ne-am riscat viața, dormeam cu masca să nu-i dau COVID nevestei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Ianuarie 2021, 17:04
Postat de goggu.mecanicul pe 11 Ianuarie 2021, 14:33

Daca nu vine cu banii pe 21 o sa piarda actiunile deoarece el nu a cumparat clubu de la Negoita, doar le-a dat in administrare spaniolilor. Ai vazut tu vreo suma de vanzare cumparare intre Negoita si spanioli ?? Ca Negoita nu a zis nimic de niciun ban, doar le-a dat in administrare clubu ca vor plati pana la data de 21 ianuarie 2021 datoriile, sa vedem acum pe 21, daca nu platesc, sunt pa spanioli. Cred ca se va ajunge la minister clubu pe modelu CSA Steaua.

"fie vor rezolva cei de la DDB preluarea pachetului de acțiuni, susținuți de diverși oameni de afaceri, din corporații sau chiar de Nicolae Badea". Cum poti cumpara ceva ce nu e de vanzare? E foarte greu sa il eliminati pe Pablito.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Ianuarie 2021, 14:33
Postat de xclx pe 11 Ianuarie 2021, 10:57

Ce sa se intample in 21?:)))) Voi credeti tampeniile scrise pe aici... spaniolu non=spaniol peirde actiunile doar daca le cedeaza el... povestile DDB sunt pentru copii copaci ...

Daca nu vine cu banii pe 21 o sa piarda actiunile deoarece el nu a cumparat clubu de la Negoita, doar le-a dat in administrare spaniolilor. Ai vazut tu vreo suma de vanzare cumparare intre Negoita si spanioli ?? Ca Negoita nu a zis nimic de niciun ban, doar le-a dat in administrare clubu ca vor plati pana la data de 21 ianuarie 2021 datoriile, sa vedem acum pe 21, daca nu platesc, sunt pa spanioli. Cred ca se va ajunge la minister clubu pe modelu CSA Steaua.

unudoi3
unudoi3  •  11 Ianuarie 2021, 12:13

Respect Cortacero ! Proxima semana!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close