FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorin Șerdean, izgonit de suporteri de la stadion! Președintele lui Dinamo, furios: „Vor suporta consecințele, e prea mult!”

Dorin Șerdean (dreapta), alături de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo
Dorin Șerdean (dreapta), alături de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 15:16 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 16:25

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a trecut prin momente delicate joi seara, înaintea și în timpul meciului cu CFR Cluj, pierdut de „câini”, scor 0-2.

Oficialul alb-roșilor a intrat într-un conflict cu o parte dintre suporterii echipei, care îi reproșează situația teribilă prin care clubul trece la nivel administrativ și mai ales financiar. În timpul meciului cu CFR Cluj, suporterii i-au cerut lui Șerdean să plece de pe stadion! Deranjat de comportamentul acestora, președintele executiv al lui Dinamo a declarat pentru GSP.ro că este decis ia măsuri împotriva lor.

Dorin Șerdean, conflict deschis cu suporterii lui Dinamo: „Nu poți face așa ceva!”

„A fost o agresiune mai degrabă psihologică, nu în sensul fizic. Momente mai puțin plăcute, e adevărat. Au venit unii și mi-au zis, cu tupeu, «la pauză să pleci de aici. Să pleci de aici, ce cauți aici?». Serios? Chiar, ce caut? Am ajuns prea departe, totul are o limită, e prea mult.

Fiecare este responsabil pentru faptele lui. Nici nu știu dacă sunt suporteri, dacă ar fi suporteri în sensul adevărat al cuvântului nu ar proceda în felul ăsta. Nu poți face așa ceva. Trebuie să respecți o ierarhie, sunt niște legi. Nu mai vorbim despre cele ale bunului simț, că alea văd că sunt uitate de mult. 

Deocamdată asta este situația, cu voia sau fără voia lor sunt președintele executiv al clubului. Cu voia sau fără voia lor, clubul are în momentul de față un acționar majoritar. Se poate așa ceva? E o chestie pe puteri, pe forțe, sau care e treaba? Cei care au făcut asta vor suporta consecințele, nu este normal să te comporți așa. E prea mult!”, a spus Dorin Șerdean pentru GSP.ro.

Șerdean a fost țintit de suporterii din Peluza „Cătălin Hîldan” și printr-un comunicat. Aceștia l-au avertizat pe președinte să nu mai calce pe stadionul lui Dinamo! „Apreciem că nu ți-ai mai pus eșarfa noastră la gât. Îndrăznim să te rugăm să nu mai calci pe Stadionul lui Dinamo. Și nu uităm că primul lucru pe care l-ai făcut de când ai primit pixul în mână la Rin, a fost să-l dai afară pe Danciu”, se arată în comunicatul emis de PCH.

Dorin Șerdean, oprit de firma de securitate la intrarea pe stadion

Dorin Șerdean a avut parte de momente complicate și înainte de meci. Președintele executiv a reușit să intre pe stadion la meciul cu CFR Cluj doar după lungi negocieri cu firma de securitate. 

Un inamic declarat al celor din DDB, Dorin Șerdean, a fost oprit de firma de pază în momentul în care încerca să intre pe stadion. Șerdean fost nevoit să negocieze cu doi oameni ai firmei de pază. Dialogul a fost surprins de reporterul GSP prezent la arena din Ștefan cel Mare.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, decimată înaintea ultimului meci al anului! Starea lui Aleix Garcia și Ante Puljic + Vestea importantă primită de jucători: intră un salariu!

Ionel Gane le dă speranțe fanilor din DDB! Ar putea rămâne la echipă: „Am discutat cu ei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
creeperno
creeperno  •  18 Decembrie 2020, 22:49

Inca o lovitura din partea programului lui bucurica. Cum sa izgonesti presedintele executiv de la stadion? Asta-i o mare bataie de joc pentru domnul Cortacero. Numai el are dreptul sa dea afara presedintele. Pana atunci serdean trebuie sa-si indeplineasca treburile si programul lui bucurica sa-l ajute sau sa-l lase in pace

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Decembrie 2020, 18:57
Postat de beeruss pe 18 Decembrie 2020, 18:45

ha ha ha. sigur,serdean este de vina ca nu platesc spaniolii. bine ca va desfiintati,sa nu mai vedem prosti ca tine.

Mai prost ca tine nu există nimeni pe gsp! Ești prostul absolut.

beeruss
beeruss  •  18 Decembrie 2020, 18:45
Postat de cpt.ahab pe 18 Decembrie 2020, 18:41

Sper ca acest Șerdean să înfunde pușcăria, pentru că e limpede că el e capul răutăților, cu maxim de tupeu!

ha ha ha. sigur,serdean este de vina ca nu platesc spaniolii. bine ca va desfiintati,sa nu mai vedem prosti ca tine.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează