FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo, răspuns tăios pentru președintele Șerdean: „Să nu mai calci pe stadion!”

Dorin Șerdean, la plecarea de la stadion
Dorin Șerdean, la plecarea de la stadion

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 10:10 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 11:38

Suporterii lui Dinamo din Peluza „Cătălin Hîldan” i-au răspuns lui Dorin Șerdean, președintele executiv al clubului, care a lansat un atac asupra acestora seara trecută, la finalul meciului pierdut de „câini” cu CFR Cluj, scor 0-2. 

Șerdean i-a acuzat pe suporteri, printre altele, că nu respectă „legea celor 7 ani de acasă” și că nu apreciază efortul financiar depus până acum de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului, care a adus 550.000 euro în cele apoximativ 4 luni petrecute la Dinamo.

Suporterii lui Dinamo reacționează: „Primul lucru pe care l-ai făcut a fost să-l dai afară pe Danciu”

Răspunsul fanilor a venit la scurt timp după. Aceștia l-au acuzat pe președintele executiv de nesimțire și l-au avetizat pe acesta să nu mai calce pe stadionul lui Dinamo! Totodată, au taxat modul în care Șerdean a vorbit cu jurnaliștii - din mașină, în timp ce se uita în altă parte. 

E ușor să-ți dai seama când cineva minte, după felul cum își ascunde privirea. Câțiva reporteri, printre care și doamne, îți întind microfonul, oferindu-ți tribuna de unde să-ți lansezi minciunile și tu nu ai minimul bun simț de a te da jos din mașină sau măcar de a vorbi privind spre ei.

Parcă erai la semafor și săriseră niște puștani pe tine să-ți spele parbrizul. Cameramanul mai avea puțin și-o făcea, doar ca să-ți vedem mai bine lehamitea cu care vorbeai despre suporteri.

Pentru că atunci când a venit vorba de suporteri, ti-ai permis să afirmi că NU AU CEI ȘAPTE ANI DE-ACASĂ!! Cei care tocmai au anunțat că oferă tot ce au strâns pentru a plăti în locul țeparilor pe care i-ai adus tu la club. Cei care țin echipa asta în viață, după ce voi ați lăsat-o la reanimare și i-ați tras toate aparatele din priză.

Cei care cumpără meci de meci toate biletele de pe stadionul unde vii tu să te crezi conducător. Ei nu au șapte ani de-acasă?!

Apreciem că nu ți-ai mai pus eșarfa noastră la gât. Îndrăznim să te rugăm să nu mai calci pe Stadionul lui Dinamo. Și nu uităm că primul lucru pe care l-ai făcut de când ai primit pixul în mână la Rin, a fost să-l dai afară pe Danciu.

- comunicat PCH

În încheiere, fanii l-au atenționat pe Șerdean să predea echipamentul, aluzie la intenția pe care directorul general Couto o avea, aceea de a impune un regulament intern prin care stipula o amendă de 10.000 de euro pentru cei care nu predau echipamentul la plecare: „Înainte să pleci, nu uita să predai echipamentul Macron de pe tine!

VIDEO. Președintele executiv Dorin Șerdean a avut probleme la intrarea pe stadion

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Bălgrădean, pus pe gânduri de situația de la Dinamo: „Doamne, ferește de faliment!”

Ionel Gane le dă speranțe fanilor din DDB! Ar putea rămâne la echipă: „Am discutat cu ei” + Cine va lipsi în meciul cu Clinceni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  18 Decembrie 2020, 14:31

Respect Talpan

brancusi
brancusi  •  18 Decembrie 2020, 14:11

Bravo,baieti,felicitari sincere si respect de la un adversar infocat!

red_panzer
red_panzer  •  18 Decembrie 2020, 13:59

Ma uit cu mirare cum comenteaza cate un ***-ist despre rivali.Ca nu au dat nici un ban, ca bla bla bla...Vaiiii, imi dau seama cata durere si frustrare provocam ***-eilor si cand suntem in moarte clinica!!! :)) Faceti si voi la fel mai baieti daca puteti. Dar nu, am uitat, voi doar de la televizor....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close