FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jurnalistul Vali Moraru, discurs-manifest în direct la TV: „Dă-te jos din mașină, nu filmăm prin parbriz! Și nu ești Messi!” » Ilie Dumitrescu: „Mai bine stai acasă!”

Vali Moraru, realizator „Digi Sport Special”, l-a criticat pe Dorin Șerdean, după discursul acestuia de la finalul partidei Dinamo - CFR Cluj 0-2 +48   FOTO
Vali Moraru, realizator „Digi Sport Special”, l-a criticat pe Dorin Șerdean, după discursul acestuia de la finalul partidei Dinamo - CFR Cluj 0-2

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 23:16 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 23:53

Vali Moraru, realizatorul emisiunii „Digi Sport Special”, l-a criticat pe președintele executiv al lui Dinamo, Dorin Șerdean, pentru atitudinea și discursul acestuia de la finalul partidei Dinamo - CFR Cluj 0-2. 

  • La finalul partidei din Ștefan cel Mare, președintele executiv al lui Dinamo a oferit declarații din mașina personală;
  • Șerdean a încercat să îi ia apărarea lui Pablo Cortacero, afirmând că spaniolul a investit peste jumătate de milion de euro la Dinamo până acum - declarațiile, AICI.

În primul rând, dă-te jos din mașină, că nu ești Messi! E frig afară, știu, dar ai geacă cu Dinamo. Dă-te jos, spune două vorbe, după aia mulțumesc și la revedere, după ce ți s-a încălzit mașina. Nu-l filmăm prin parbriz! 

Se mai întâmplă la noi, nu e singurul personaj care procedează așa. Iar discursul lui... pare că nu știe unde se află! Spune că Pablo Cortacero a adus 550.000 de euro la Dinamo, dar banii ăștia acoperă doar câteva dintre salariile jucătorilor aduși.

Oricine te-a deranjat înainte de meci, OK, nu te dai jos, te filmăm prin parbriz. Dar te întreabă oamenii ceva și tu te uiți în partea cealaltă. E vorba de bun simț, de cei 7 ani de acasă. Chiar dacă te deranjează întrebările, uită-te în ochii oamenilor cărora le răspunzi. Dacă n-ai puterea să faci asta, demarează în trombă!”, a spus Moraru în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

„Da, mai bine stai acasă!”, a replicat și Ilie Dumitrescu, prezent în studio, la adresa lui Șerdean.

480.000 de eurolunar, cu taxe, era bugetul lui Dinamo la venirea lui Cortacero, până să înceapă rezilierile

Când preiei o societate trebuie s-o evaluezi, ce are, ce buget, ce cheltuieli. E un om care probabil nu știe ce înseamnă fenomenul, ce înseamnă să preiei o societate. Apropo de ce spunea Dănciulescu, că în fiecare zi e o cheltuială. Păi, de ce s-au semnat jucătorii ăștia? De ce s-a făcut demonstrația asta de forță, fără acoperire financiară? Găurile alea nu ți le-a dat cineva în plic, să te uiți acasă. S-a făcut un audit, s-a stat o lună de zile. 

Când tu te prezinți la stadion și sunt datorii la jucători și restanțe peste tot, trebuie să înțelegi reacția celor care în momentul de față suferă, inclusiv galeria. Chestiile astea cu «săptămâna viitoare se va rezolva»... N-ai cum să faci asta la un club de fotbal. Și faptul că au băgat 550.000 de mii de euro... nu vii cu banii ăstia. Uitați-vă cât a băgat Neluțu Varga la CFR. Omul ăsta a fost puternic, a știut în ce intră, trebuie să stai foarte bine financiar
Ilie Dumitrescu

VIDEO. Declarațiile lui Dorin Șerdean de la finalul partidei Dinamo - CFR Cluj 0-2

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Dinamo - CFR Cluj 0-2

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+44 FOTO

Citește mai multe știri despre partida Dinamo - CFR Cluj 0-2:

Dorin Șerdean, oprit de firma de securitate la intrarea pe stadion! Dialogul, surprins de GSP „Cine ți-a dat ordin? Dă-mi un nume!”

Ante Puljic a comis-o și cu CFR Cluj » Contraperformanță greu de egalat în Liga 1: 4 penalty-uri provocate în 14 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
manx
manx  •  18 Decembrie 2020, 14:50

Da, Becali dadea interviuri din masina, de lânga masina si de pe masina. Era foarte pitoresc, dar acum nu tu interventii la televizor, iar ziarul este mai usor fara Becali pe prima pagina 24/24. A mai ramas subiect de scandal Dinamo. Bine, asta cu Coltescu este caviar pentru presa.

853246084756615
Marcel Popa  •  18 Decembrie 2020, 12:48

Saracul Serdean ,are si galeria pe cap si mai nou si presa.Se mai zice ca este avocat .

sadikul
sadikul  •  18 Decembrie 2020, 11:25
Postat de persanu pe 18 Decembrie 2020, 11:15

Nu cred ca gresesc deloc. M-as fi bucurat ca presa daca vrea respect sa si ofere respect. Asta are impresia ca daca Digi plateste drepturile TV are impresia ca le plateste de la el din buzunar. Nu-ti permiti tu simplu prezentator , salariat sa-l iei la rost pe omu asta , chiar daca face ce face la Dinamo adica numai tampenii. Mi-as fi dorit sa aiba indrazneala sa ii spuna lui Becali asta, sa ii zica lu Giovanni sau lu Borcea si nu doar alora , ca sunt multi. Dar stii de ce a avut tupeu infect sa il ia la rost pe asta de la Dinamo ? Din simplu fapt ca Dinamo e pe duca iar Marginean ar avea vreo vina oricat de mica sau mare , pentru ca daca Dinamo era in play-off mi-as pune capu pe buturuga ca pariu ca nu ar fi indraznit sa ii spuna ceva astuia. GARANTAT. De asta zic ca presa nu merita respect , pentru ca au doua masuri , depinde de oameni de conjuctura si depinde daca le convine sau nu sa ia la rost pe cineva. Pai cu Becali se purtau cu manusi ca ala se supara si nu le mai raspundea la telefon , le cadeau audienta , nu mai statea ala juma de ora la telefon sa le faca punctaju astora , acelasi lucru aplicat si la cei de la sport.ro. Pe celelalte nu le urmaresc , desi mi-as fi dorit sa vad cat de partinitori sunt, dar sunt convins ca as vedea acelasi lucru. Ca moderator deci , nu te poti purta cu un presedinte de club de pe locurile de la retrogradare intr-un fel iar cu aia care joaca an de an in playoff sa iti pui manusi si botnita sa nu cumva sa ii ranesesti.

ai dreptate !!! Daca era becali ii stergea si geamul =)))))))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează