FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Dorin Șerdean, oprit de firma de securitate la intrarea pe stadion! Dialogul surprins de GSP: „Cine ți-a dat ordin? Dă-mi un nume!”

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a reușit să intre pe stadion la meciul cu CFR Cluj, doar după lungi negocieri cu firma de securitate.
Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a reușit să intre pe stadion la meciul cu CFR Cluj, doar după lungi negocieri cu firma de securitate.

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2020 20:57 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 21:31

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a reușit să intre pe stadion la meciul cu CFR Cluj, doar după lungi negocieri cu firma de securitate.

Fanii lui Dinamo pun treptat mâna pe putere la club. În cadrul Consiliului de Administrație de săptămâna trecută au reușit îndepărtarea lui Alejandro Couto Lago din funcția de director general. Un al inamic declarat al celor din DDB, Dorin Șerdean, a fost oprit de firma de pază în momentul în care încerca să intre pe stadion. 

Dinamo - CFR Cluj, cu probleme pentru Dorin Șerdean

Dorin Șerdean fost nevoit să negocieze cu doi oameni ai firmei de pază. Dialogul a fost surprins de reporterul GSP prezent la arena din Ștefan cel Mare. 

  • Dorin Șerdean: Cine v-a spus asta?
  • Angajatul firmei de pază: Eu am o listă aici, iar dumneavoastră ați fost tăiat. Este din partea organizatorilor.
     
  • Dorin Șerdean: Cine v-a dat ordin?
  • Angajatul firmei de pază: Eu am primit-o din partea organizatorilor, vă rog să mă înțelegeți.

  • Dorin Șerdean: Dați-mi un nume! Hai să o luăm logic. Pe asta o scoți la imprimantă. Cine ți-a dat ordin?
  • Angajatul firmei de pază: Eu așa am primit-o!

  • Dorin Șerdean: De la cine ai primit ordin?!

Citește și alte știri despre Dinamo - CFR Cluj: 

VIDEO + FOTO Fanii lui Dinamo, show pe străzi înaintea meciului cu CFR Cluj! Foc de artificii impresionant

Vocile Gazetei » Derby-ul Dinamo - CFR Cluj, comentat live pe GSP.ro de Florea, Udrea și Apostol: „Gane, oricât de «Jerry» ar fi devenit, nu-l poate transforma în «Tom» pe juniorul Iordănescu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1948forever
1948forever  •  18 Decembrie 2020, 11:36

militianul tot militian, intreaba cine a dat ordin

189254898748309
Claude SH  •  18 Decembrie 2020, 08:58

Ciudata reacția oamenilor de ordine tocmai împotriva administratorului delegat! Administrator care insa nu are ce administra, Dinamo , poate cea mai saraca echipa din Liga 1, și aici nu ma refer doar la bani, dar și baza materiala lasa de dorit.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Decembrie 2020, 08:52
Postat de alenb pe 17 Decembrie 2020, 23:47

Suporterii sunt maimutoi fara creier, rolul lor e sa faca circ pe stadion si batai cu politia si galeriile adverse. Daca a ajuns clubul pe mana acestor *** atunci aleluia.

Jignești pe toată lumea, la grămadă. Da, unii sunt așa cum zici, dar nu majoritatea! Au dovedit că au creier, punând la cale un program viabil și s-au implicat financiar, fiecare după posibilități, așa cum n-au mai făcut-o alții în România. Au mai ajutat financiar și în alte situații, când li s-a cerut ajutorul( în afara sportului). Ar trebui să le urmeze și alții exemplul, dar românului îi place să stea pe margine, să cârcotească, să batjocorească și să se hlizească.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează