FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Dinamo - CFR Cluj 0-2. Ionel Gane le dă speranțe fanilor din DDB! Ar putea rămâne la echipă: „Am discutat cu ei” + Cine va lipsi în meciul cu Clinceni

Dinamo a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) le dă o veste bună fanilor și spune că ia în calcul să rămână la echipă și după pauza din iarnă. +48   FOTO
Dinamo a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) le dă o veste bună fanilor și spune că ia în calcul să rămână la echipă și după pauza din iarnă.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 23:33 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 23:53

Dinamo a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) le dă o veste bună fanilor și spune că ia în calcul să rămână la echipă și după pauza din iarnă. 

Toate detaliile despre Dinamo - CFR Cluj, AICI

Programul + rezultatele rundei #14 din Liga 1

Fanii-finanțatori din DDB vor vira în contul clubului suma de 1.000.000 de lei. Încearcă să aducă corabia pe linia de plutire și speră ca jucătorii să renunțe la o parte din pretențiile financiare. Ionel Gane a confirmat acest lucru. 

Dinamo - CFR Cluj 0-2. Ionel Gane ar putea rămâne în Ștefan cel Mare

„Știu că au avut discuții cu jucătorii. Mi-au transmis și ei, dar și avocații lor. Încearcă să găsească soluții, un echilibru, în care și jucătorii să renunțe la ceva. Nu știu dacă s-a ajuns la un acord. Au venit meciurile rapid. Urmează o vacanță, nu știu cum se vor rezolva aceste lucruri. 

Șefii spanioli nu au mai spus nimic, nu mai știu nimic de ei. Eu am avut o discuție cu reprezentanții DDB. Vor să rămân în continuare la echipă. Să vedem și perspectivele, stabilitatea echipei, cum se va prezenta lotul. Vom vedea după meciul cu Clinceni. Știam că va veni Dario Bonetti. Mi-au spus asta suporterii. A venit la Săftica, l-am cunoscut, am vorbit 10 minute. Vine consilier pe partea sportivă, vine să ajute mai mult pe plan administrativ. Nu s-a pus problema de partea tehnică, de lotul de jucători sau de ce urmează”, a declarat Ionel Gane, la Look Sport. 

Dinamo, probleme de efectiv pentru meciul cu Clinceni

Ionel Gane spune că Aleix Garcia și Ante Puljic au suferit accidentări serioase astăzi și că au șanse mici să joace contra Academicii Clinceni. Va lipsi și fundașul central Florin Bejan, eliminat astăzi pentru două cartonașe galbene. 

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Dinamo - CFR Cluj

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+44 FOTO

VIDEO. Dorin Șerdean a criticat fanii, la finalul eșecului cu CFR Cluj

Citește mai multe știri despre partida Dinamo - CFR Cluj:

Dorin Șerdean, oprit de firma de securitate la intrarea pe stadion! Dialogul, surprins de GSP „Cine ți-a dat ordin? Dă-mi un nume!”

Jurnalistul Vali Moraru, discurs-manifest în direct la TV: „Dă-te jos din mașină, nu filmăm prin parbriz! Și nu ești Messi!” » Ilie Dumitrescu: „Mai bine stai acasă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ddb1
ddb1  •  18 Decembrie 2020, 12:10

Cred ca Dario Bonetti trebuie numit cit mai curind in functia de antrenor. (asta si dupa ce se va vedea ce se va intimpla pe 21 dec cu acest aga). Daca lucrurile capata continuitate pentru Dinamo, are de reconstruit o intreaga echipa si ii trebuie - ceea ce nu are - timp. Este clar ca acesti jucatori straini - eventual si Anton, Sorescu - nu vor mai ramine. Ii multumim lui Ganea pentru ce-a facut - a reusit sa-i adune pe jucatori in aceasta perioada grea, dar..cam atit. Sa nu se supere nici el, nici Mihaescu, dar antrenori nu sint de Dinamo. (si au avut ocazii sa ma contrazica). Rednic este in alta parte. Doar Multescu - pe linga Dario Bonetti - mai poate fi o solutie. Dar nu stiu daca mai poate. Si inca ceva! Pentru cei din conducerea DDB: daca stiti ca nu vreti/nu puteti sa-l numiti pe Dario Bonetti antrenor acum, nu va bateti joc de el! Omul asta a venit - ca si altii - la primul strigat si a raspuns prezent ...gratis. Nu loviti in "omul" Dario Bonetti.

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Decembrie 2020, 10:58

Ce a făcut acest Garcia de când e la Dinamo ?? Vă spun eu : a tras de două ori la poartă în 9 meciuri, în rest a fost mediocru !!!! Puljici are o problemă : nu înțelege că nu mai poate interveni fără să producă daune echipei !!!! Poate și alți jucători de la echipa a doua din compartimentul defensiv at trebui aduși la prima echipă ! Nu numai Puljici și Grigore sunt nesiguri , toți au probleme !!!!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  18 Decembrie 2020, 10:14

Ante... Ca ma corectează greșit telefonul...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează