FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Cristi Bălgrădean, pus pe gânduri de situația de la Dinamo: „Doamne, ferește de faliment!”

Cristi Bălgrădean, CFR Cluj
Cristi Bălgrădean, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 08:16 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 09:40

Cristian Bălgrădean (32 de ani), portarul lui CFR Cluj, a ieșit victorios din meciul cu Dinamo, câștigat de ardeleni cu 2-0, iar la final a comentat situația delicată de la Dinamo. 

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Situația la nivel financiar este dramatică, „câinii” au de plătit salarii imense, dar banii promiși în repetate rânduri de acționarul majoritar nu au venit. În acest context se vorbește despre posibilitatea falimentului la Dinamo, pe care Bălgrădean, portar în „Ștefan cel Mare” între 2010 și 2014, nu o ia în calcul.

Cristian Bălgrădean, despre Dinamo: „E păcat pentru ce-a fost această echipă”

„Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la Dinamo, ce văd și eu din exterior. Dar asta e viața, trebuie să meargă înainte, să o scoată la capăt cumva anul acesta și de la anul, să facă o reconstrucție, nu știu. E păcat pentru ce-a fost această echipă, Doamne ferește de faliment sau ceva de genul ăsta!”, a spus portarul campioanei la microfonul DigiSport.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu liderul CS U Craiova, care cu siguranță își va dori revanșa împotriva ardelenilor după ce aceștia i-au furat titlul echipei din Bănie la ultimul meci din sezonul trecut. 

„Eu nu am nicio revanșă de luat. Am jucat la toate cele 3 echipe, la FCSB, Dinamo și Craiova. Acum poate și Craiova își dorește să ne bată după ce-a pierdut titlul în ultimul meci. Noi suntem acolo, ne facem jocul nostru obișnuit și sper să luăm cele 3 puncte. Avem obiectivul să câștigăm din nou campionatul, e singurul rămas”, a spus Bălgrădean. 

VIDEO. Dorin Șerdean atacă fanii: „Cortacero a fost făcut în toate felurile! O să vă spun ce am găsit la Dinamo, mi-e rușine!”

Citește mai multe știri despre Dinamo - CFR Cluj:

Ionel Gane le dă speranțe fanilor din DDB! Ar putea rămâne la echipă: „Am discutat cu ei” + Cine va lipsi în meciul cu Clinceni

Ante Puljic a comis-o și cu CFR Cluj » Contraperformanță greu de egalat în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ctbilu
ctbilu  •  18 Decembrie 2020, 12:06

"O familie de români a vrut să urce într-un avion cu un porc întreg în valiză. Nu este o glumă! Un bărbat și o femeie din Cluj au îndesat animalul în bagaj, ca să ajungă cu el ”la copii”, în Spania, înainte de Crăciun."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează