FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // EXCLUSIV CFR Cluj riscă retrogradarea și eliminarea din Europa League! Datorie 90.000 de euro

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 16:19

Incredibil, dar adevărat! CFR Cluj riscă să retrogradeze și să fie expulzată din competițiile europene din cauza a 90.000 de euro pe care îi datorează de ani buni unui fost jucător, Ronny, care între timp s-a și lăsat de fotbal.

 Este vorba de brazilianul Ronny, cel despre care Gazeta Sporturilor a informat încă de acum doi ani că a depus memoriu la FIFA. A câștigat de două ori deja, la Comisia Disciplinară a forului internațional, ultima oară zilele trecute. 

Ardelenii vor merge și vor ataca decizia la TAS, dar sud-americanul, ajuns acum la 36 de ani, spune că nu va ceda, mai ales că se luptă deja de 5 ani pentru banii din salariile neprimite.

CFR CLUJ // EXCLUSIV CFR Cluj riscă retrogradarea și eliminarea din Europa League! Datorie 90.000 de euro

CFR CLUJ: Ce reclamă brazilianul

„Sunt foarte trist pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Am câştigat cazul la UEFA înainte ca gruparea din Cluj să intre în insolvenţă. Au trecut anii cei din Cluj au ieşit din insolvenţă, dar nu şi-au achitat datoriile. Sunt trist. 

Am primit 10 la sută din restanțele de 100.000 de euro, mai aștept restul de 90.000 de euro. Sunt nervos fiindcă forurile internaţionale au spus că am dreptate şi trebuie să-mi primesc banii. 

Am vorbit la FIFA cu oamenii care se ocupă de caz şi spuneau că șefii CFR-ului ar trebui să plătească pentru a nu avea probleme în competiţiile europene. I-am anunțat că gruparea nu mai e în insolvență. De la FIFA ni s-a spus clar, mie și avocatului, că echipa riscă să fie retrogradată și să nu mai joace în cupele europene. OK, nu se va întâmpla asta imediat., fiindcă vor merge la TAS, dar nu mai bine își onorează datoriile față de mine?! E bătaie de joc! Nu voi renunța niciodată", a spus brazilianul pentru Gazeta Sporturilor.

2012este anul în care Ronny a câștigat titlul cu CFR

7 goluriîn 35 de meciuri a marcat Ronny pentru CFR

„M-am retras după ce-am părăsit Clujul, am avut probleme de sănătate. Și nimeni nu m-a ajutat! Am stat și atâtea luni neplătit, deși aveam contract cu CFR. Nimeni nu s-a gândit la mine și la familia mea” 
Ronny, ex-atacant CFR

VIDEO Iuliu Mureșan: „Plecarea lui Culio este o pierdere pentru CFR Cluj” 

Citește și:

Dileme pentru Dan Petrescu: CFR Cluj poate alinia două echipe! Ce formulă ar putea alege după venirile lui Alex Chipciu și Denis Ciobotariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
gica_contra_din_romania
gica_contra_din_romania  •  18 Ianuarie 2020, 09:07

Un articol de încurajare pentru cei care își mai fac speranțe că FCSB ar mai avea ceva șanse la titlu.

hammer100
hammer100  •  17 Ianuarie 2020, 23:46

exact ce v-am spus eu acum cateva luni. cfr aka the *** se desfiinteaza daca nu intra in grupe anul asta. eu am ultimul cuvant,hai cu desfiintarea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156162893436307
Johny English  •  17 Ianuarie 2020, 22:11
Postat de catalynn pe 17 Ianuarie 2020, 17:44

Ce se mai bucura fcsbistii, ei cred ca e la fel de grav ca faptul ca fara banii personali ai patronului FC fcsb este de fapt falimentara :-))))) Treaba a simpla, exista un diferent, ambele parti il ataca pana la ultima instanta posibila si ce decide aceasta se respecta. Decida ca CFR trebuie sa decarteze suma, o vor plati, nu, nu! Intr-adevar, daca vor alege sa nu respecte decizia definitiva atunci nu doar ca pot dar si trebuie sa fie penalizati pe linie sportiva! Si ar mai fi un aspect: conform unei decizii a Curtii de Apel din Bruxelles din 2018 deciziile TAS nu mai sunt definitive, ele pot fi atacate in curtile civile nationale. Prin urmare, io i-as recomanda australianului sa se apuce inca de pe acum sa intenteze proces CFR in Instantele din Romania, altfel nu va vedea niciun ban ...

Da ma, numa' ca "australianul' e brazilian! :)

Vezi toate comentariile (46)
Comentează