FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-0

VIDEO Dan Petrescu, impresionat de doi jucători de la Farul: „A driblat câte 7 deodată! E clar, produc fotbaliști”

Alexi Pitu, în albastru, în CFR Cluj - Farul // foto: Imago Images
Alexi Pitu, în albastru, în CFR Cluj - Farul // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 15:48 / Actualizat luni, 02 mai 2022 16:27

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a lăudat doi dintre tinerii jucători ai celor de la Farul după victoria din etapa 7 a play-off-ului, scor 1-0.

Alexi Pitu (19 ani), titular în CFR Cluj - Farul 1-0, și Enes Sali (16 ani), care i-a luat locul lui Pitu la pauza meciului, l-au impresionat pe Dan Petrescu, antrenorul campioanei.

La conferința de presă ce a urmat meciului din Gruia, „Bursucul” a evidențiat capacitatea celor doi mijlocași de a-și depăși adversarii. Totodată, Petrescu a lăudat indirect munca lui Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul.

Daniel Oprița, provocat în direct: „Nu pot uita cât de bine ai jucat la Steaua, despre care acum susțineți că nu mai este Steaua”
CSA STEAUA
Daniel Oprița, provocat în direct: „Nu pot uita cât de bine ai jucat la Steaua, despre care acum susțineți că nu mai este Steaua”

Dan Petrescu: „Pitu dribla ca în curtea școlii, Sali câte 7 deodată”

Pitu, în prima repriză, dribla de parcă era în curtea școlii. Sali a intrat în repriza a doua și a driblat câte 7 deodată. Au jucători de viitor, e clar, se vede că produc fotbaliști. Sunt convins că în scurt timp vor ajunge la echipa națională sau în străinătate. 

Joacă fără presiune, fără stres, singurul lucru care poate îi mai interesează este să prindă locul 4”, a spus Petrescu.

  • Alexi Pitu, aripă stânga, are 29 de meciuri în acest sezon, în care nu a marcat, dar a oferit 5 pase decisive. În meciul cu CFR Cluj de duminică și-a trecut în cont 5 driblinguri reușite din 6 încercări.
  • Enes Sali, mijlocaș de bandă, a adunat 17 apariții în actuala stagiune, în care a înscris un gol. În partida cu CFR Cluj a încercat 7 driblinguri, doar 3 reușite.

Mai multe știri din Liga 1: 

Primul transfer rezolvat de Sepsi OSK pentru sezonul viitor: „Vă dau numele lui, a semnat” + cei 5 jucători pe picior de plecare

A refuzat FCSB în trecut, acum vorbește la superlativ despre Gigi Becali: „Să lucrez cu el? Aș fi bucuros! Trebuie să-i mulțumim”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  02 Mai 2022, 17:29

DP a mai fost "impresionat" si de-un "jucator" al kvsc-ului, Radu Petrescu ;))

ion_pila
ion_pila  •  02 Mai 2022, 17:25

Buni baietii, puteau sa bata Clujul. La pauza au fost schimbati. Prietenii stiu de ce.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează