FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ 1-0

CFR Cluj - FC Argeș 1-0 » Ultimul meci al lui Petrescu la CFR? Campioana dă lovitura după o eroare lamentabilă a piteștenilor

Campioana s-a impus la limită în fața lui FC Argeș / Sursă foto: Facebook CFR Cluj
Campioana s-a impus la limită în fața lui FC Argeș / Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 17:53 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 19:24

CFR Cluj a învins-o la limită pe FC Argeș, scor 1-0, și se distanțează temporar la 11 puncte de FCSB, care joacă diseară cu Sepsi.

Programul complet al etapei #21

Cronică de Aurelian Rotea: „Moș Crăciun” Joao Miguel

Ajutată și de șansă, CFR Cluj obține încă o victorie în care nu primește gol și ajunge la nouă succese consecutive în campionat. 

Andrei Prepeliță nu glumea când spunea că echipa sa vine la Cluj cu intenția de a obține puncte. Aproape trei sferturi din meci, argeșenii s-au descurcat admirabil. Deși gazdele au început foarte ofensiv și au dominat teritorial, ocaziile au fost împărțite. 

Dan Petrescu, noul selecționer?! „Bursucul”, primele declarații după ultimul meci din 2021 la CFR: „Mâine ne întâlnim”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, noul selecționer?! „Bursucul”, primele declarații după ultimul meci din 2021 la CFR: „Mâine ne întâlnim”

Greab era la post la șutul din întoarcere al lui Boateng, ca mai apoi oaspeții să replice prin Șerban și Viana, însă Hindrich a avut și el două intervenții foarte bune prin care a păstrat tabela intactă.

CFR a grăbit ritmul, încercând să intre în avantaj la cabine, însă defensiva piteștenilor a rezistat. În repriza a doua, terenul a început să se încline serios spre poarta lui Greab. Argeșenii au abandonat ușor orice intenție ofensivă, fiind preocupați să nu primească gol. 

CFR-ul a mărit viteza și a început să devină tot mai periculoasă. Elevii lui Petrescu au reușit să surprindă de câteva ori apărarea adversă, însă Debeljuh, aflat de fiecare dată la finalizare, a greșit ținta, deși Costache și Păun reușiseră să-l pună în niște poziții excelente.

Campioana dă lovitura după o eroare lamentabilă a piteștenilor

În cele din urmă, a picat și golul. Dacă nu au fost în stare să introducă mingea în poartă în urma unei acțiuni colective, clujenii au arătat încă o dată maturitatea și cinismul care îi caracterizează. 

La fel ca în multe alte partide în mandatul lui Petrescu, au avut nevoie doar de o greșeală a adversarilor pentru a închide meciul. Joao Miguel s-a gândit să facă un cadou în prag de sărbători liderului campionatului, și la centrarea din bandă a lui Omrani a ratat total intervenția la minge, lăsându-l pe Debeljuh singur cu Greab. Croatul a finalizat fără emoții, aducându-și echipa în avantaj.

CFR Cluj - FC Argeș 1-0 » Ultimul meci al lui Petrescu la CFR? Campioana dă lovitura după o eroare lamentabilă a piteștenilor
Joao Miguel dă pe lângă minge, iar Debeljuh înscris fără emoții / Captură Telekom Sport

De la gol, nu s-a mai jucat mult fotbal. „Bursucul” a apelat la două modificări defensive pentru a închide jocul, introducându-i pe Bordeianu și Burcă în locul oamenilor de atac. „

Alb-violeții nu au mai izbutit să aducă vreo urmă de pericol asupra porții lui Hindrich, iar CFR a câștigat încă o dată cu scorul care a devenit „specialitatea casei”, 1-0, bifând nouă victorii la rând în campionat în care nu a primit gol. 

De cealaltă parte, băieții lui Prepeliță și Ianovschi au pierdut copilărește un punct pe care păreau să-l poată obțină, intrând în această pauză de pe locul 8, în afara play-off-ului, obiectiv impus de conducere.

CFR Cluj - FC Argeș 1-0

CFR Cluj - FC Argeș, echipe de start:

CFR CLUJ: Hindrich - Susic, Bouhenna, Cestor, Fl. Ștefan - Deac, Boateng, Păun - Costache, Debeljuh, Omrani
REZERVE: Bălgrădean, Camora, Manea, Burcă, Bordeianu, Chipciu, Petrila, Gîdea, Alibec
ABSENȚI: Sigurjonsson (învoit)
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC ARGEȘ: Greab - Tofan, Joao Miguel, Boldor, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Viana, I. Șerban, Ișfan - Arias
REZERVE: D. Croitoru, Telcean, Mușat, Honciu, Cr. Dumitru, Dumitrașcu, Palic, Said, Fatai
ABSENȚI: Turda (suspendat), Cr. Tănase (nerefăcut), Pițian (contract reziliat)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Varga anulează numirea lui Dan Petrescu la națională! » Declarația care aruncă în aer negocierile, cu 24 de ore înainte ca „Bursucul” să-și anunțe decizia: „Protejăm clubul și Federația”

Au venit banii la CFR Cluj » Pe ce a cheltuit campioana 600.000 de euro

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (71)
wearethechampions
wearethechampions  •  19 Decembrie 2021, 19:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Iti dai seama cat is de prosti gigeii ca nici nu stiu cu ce echipa tin :))))

cadu_07
cadu_07  •  19 Decembrie 2021, 19:20
Postat de silviu74 pe 19 Decembrie 2021, 19:15

Normal, doar Sepsi *** CFR-ului cu Steaua au jucat întotdeauna la rupere iar cu CFR că domnișoarele.Este ultimul an al lui CFR , lot bătrân, bani nu, urmează falimentul.

:))))))))))))))))) de 5 ani,tot batrani,fara bani,faliment,vai mama lor de CFR...dar cand va prind...cu rezervele va dam 4..;)))))hohoho merry xmas!!

silviu74
silviu74  •  19 Decembrie 2021, 19:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Normal, doar Sepsi *** CFR-ului cu Steaua au jucat întotdeauna la rupere iar cu CFR că domnișoarele.Este ultimul an al lui CFR , lot bătrân, bani nu, urmează falimentul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează