FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ 5-0

CFR Cluj - FC Argeș 5-0. Andrei Prepeliță: „Nu facem o tragedie din această înfrângere” + ce spune despre gafele lui Maric

Andrei Prepeliță
Andrei Prepeliță

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 22:38 / Actualizat luni, 01 martie 2021 22:59

Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, a vorbit despre înfrângerea usturătoare suferită de piteșteni în deplasare cu CFR Cluj, scor 0-5.

„Față de alte meciuri, astăzi am făcut unele greșeli, mare parte din ele individuale. Până la primul penlaty, lucrurile erau OK, jocul decurgea așa cum ne propusesem. Învățăm din această înfrângere, dar nu facem o tragedie. Caracterele se văd și după o înfrângere și cred că băieții mei au caracter. Ne lingem rănile și dăm drumul la treabă pentru că ne așteaptă un meci greu cu Poli Iași. 

Am pierdut trei puncte de o manieră care nu ne pune într-o postură bună. Le cerem scuze oamenilor de pe lângă echipă, suporterilor. Știu că au mare încredere în noi și vom face totul să câștigăm următoarele meciuri și să fim pe un loc bun în clasament„”, a declarat Andrei Prepeliță, la microfonul Look Sport. 

În viața unui fotbalist, sunt și momente de acest gen. Maric a avut la noi evoluții consistente, dar se întâmplă și astfel de prestații. I-am spus să țină capul sus. Învățăm din greșeli și mergem mai departe. Nu puteam să-l schimb pe Maric, mai rău i-aș fi făcut 
- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș, despre gafele lui Luka Maric

Cel mai slab meci din întreaga carieră! Luka Maric, prestație DEZASTRUOASĂ cu CFR Cluj: a comis două penalty-uri + autogol

CFR Cluj - FC Argeș 5-0. VIDEO Campioana s-a dezlănțuit și a stopat seria de invincibilitate a lui FC Argeș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează