FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 0-0

CFR Cluj - FC Voluntari 0-0. Bogdan Andone „înțeapă” primele clasate » Ce a declarat antrenorul

CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Bogdan Andone, 46 de ani, tehnicianul ilfovenilor, a tras concluziile la flash-interviu. +26   FOTO
CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Bogdan Andone, 46 de ani, tehnicianul ilfovenilor, a tras concluziile la flash-interviu.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 22:35 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 22:57

CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Bogdan Andone, 46 de ani, tehnicianul ilfovenilor, a tras concluziile la flash-interviu.

  • Cu o victorie, CFR ar fi trecut peste liderul FCSB. Campioana i-a egalat acum pe roș-albaștri, care au un golaveraj superior.

„Sunt două etape la rând fără gol primit, e important pentru noi, ținând cont și de adversarii întâlniți. Mă bucur pentru băieți, pentru că au muncit din greu. Merită toate felicitările. Ușor, ușor ne revenim. Am avut o săptămână normală după multă vreme. Am mai remediat din probleme. Jucătorii noi au venit cu un plus de experiență, agresivitate. 

Acum o să formăm un grup unit, care va face rezultatele necesare pentru a rămâne în Liga 1. Și pe noi ne dezavantajează terenurile proaste, pentru că și noi vrem să marcăm. Iar gazonul nu e singura cauză pentru rezultatele mai slabe ale rezultatelor făcute de echipele de sus”, a declarat Andone la Look Sport+.

Cadre din confruntarea CFR Cluj - FC Voluntari

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+22 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Teja, revoltat: „De ce dai penalty?! S-a întors să nu-i rupă nasul!” » Verdictul lui Ion Crăciunescu

Coach Gigi Becali reinventează fotbalul! Situație incredibilă la FCSB din cauza schimbărilor făcute în timpul meciului cu Hermannstadt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ares2024
ares2024  •  16 Februarie 2021, 11:01

Mare antrenor Andone,a uitat cand statea nefiresc la,"faci ce spune ciobanul"!

368023036732853
Iuga Mircea  •  16 Februarie 2021, 07:10

E ușor sa vb. Andone,când arbitru e cu tine și anulează golul clujenilor ,văzut și din avion,numai de arbitru ,nu!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează