FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - GAZ METAN 2-1

Mihai Teja, revoltat: „De ce dai penalty?! S-a întors să nu-i rupă nasul!” » Verdictul lui Ion Crăciunescu

FC Botoșani a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în runda cu numărul 23 din Liga 1. La finalul confruntării, antrenorii celor două echipe au tras concluziile. +28   FOTO
FC Botoșani a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în runda cu numărul 23 din Liga 1. La finalul confruntării, antrenorii celor două echipe au tras concluziile.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 19:51 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 20:14

FC Botoșani a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în runda cu numărul 23 din Liga 1. La finalul confruntării, antrenorii celor două echipe au tras concluziile.

Mihai Teja, 42 de ani, tehnicianul lui Gaz Metan, a acuzat faza penalty-ului primit de adversari în debutul reprizei secunde: „Nu ştiu ce a fost la faza cu penalty. Eu ştiu că atunci când pui mâna pe minge, atunci se dă lovitură de la 11 metri. Trebuie să mă uit şi eu la fază. Nu mă pricep bine la regulament. I-am reproşat arbitrului penalty-ul, nu este normal. A rupt echilibrul. De ce dai penalty? S-a întors omul ca să nu-i rupă nasul! Dacă îl faulta sau ceva, atunci da. Păcat. Probabil s-a dat în compensaţie, pentru cel neacordat în prima repriză. Aşa este la noi, cine ţipă mai tare primeşte”.

„Centralul” Lucian Rusandu a dictat un penalty pentru FC Botoșani în minutul 48, când șutul lui Papa a fost blocat cu brațele de Velisar. Keyta a deschis scorul pentru gazde de la 11 metri.

Mihai Teja, revoltat: „De ce dai penalty?! S-a întors să nu-i rupă nasul!” » Verdictul lui Ion Crăciunescu

„Jucătorul se ferește, se întoarce, iar mingea îl lovește în braț. Nu e penalty”, a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, în emisiunea „Digi Sport Special”.

Marius Croitoru, „la cald”, după FC Botoșani - Gaz Metan 2-1

„Vedeţi în ce condiţii jucăm! Vremea asta ne defavorizează şi numai în zi de meci am norocul să ningă. Cu atât mai mult sunt de admirat băieţii, pentru că încă rezistăm. Am mai dovedit şi în alte cazuri că avem puterea să revenim, dar mă bucur că am revenit repede, ca să nu intrăm în criză de timp. Dacă probabil nu marcam aşa de repede, cu siguranţă meciul ar fi fost mult mai greu pentru noi”, a declarat și Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, la Telekom Sport.

Trebuie să fim foarte bine ancoraţi în realitate. Aşa cum am câştigat, aşa se pot şi pierde punctele.. De-asta trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate maximă. Şi dacă la final calculele hârtiei spun că suntem calificaţi în playoff, ar fi extraordinar.
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Prima repriză am aşteptat noi prea mult, ştiam că ei vor să construiască. A doua repriză, cred că am făcut un joc bun. Vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudine, pe vremea asta nu este uşor. E greu pentru noi, vin meciuri grele. Noi azi am venit să câştigăm, dar atât s-a putut. Ne aşteaptă meciuri dificile, cu CFR va fi greu.
- Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

Clasament Liga 1

Cele mai tari imagini din partida FC Botoșani - Gaz Metan 2-1

+24 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cronica meciului FC Botoșani - Gaz Metan 2-1

Coach Gigi Becali reinventează fotbalul! Situație incredibilă la FCSB din cauza schimbărilor făcute în timpul meciului cu Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
spritz123
spritz123  •  15 Februarie 2021, 21:25

sa mergi la un meci de fotbal si in realitate sa fie hockey... nu te prezinti si castigi cu 3-0 la comisii..ori toti suntem piftie, ori nu mai suntem

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  15 Februarie 2021, 20:58

Acum nu zice nimic pentru că este bine când câștigi cu arbitrul. Un maimuțoi care plânge toată ziua ca să nu ne fie dor de Petrescu.

10209899427152560
Popa Lucian  •  15 Februarie 2021, 20:38

Acu nu mai spune nimic *** ca a primit un penalty gresit acordat? Desigur. Cine tipa mai tare primeste. Rusine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează