FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - GAZ METAN 2-1

FOTO+VIDEO » FC Botoșani - Gaz Metan 2-1 » 4 victorii la rând pentru moldoveni în Liga 1! Clasamentul ACUM

FC Botoșani a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în runda cu numărul 23 din Liga 1. +28   FOTO
FC Botoșani a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în runda cu numărul 23 din Liga 1.

Articol de , - Publicat luni, 15 februarie 2021 19:00 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 19:45

FC Botoșani a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în runda cu numărul 23 din Liga 1.

Botoșanii joacă frumos și pe zăpadă și se apropie de intrarea în playoff, deși vând încontinuu jucători și trebuie să schimbe echipa.

FC Botoșani e un lego bun de manevrat la infinit, piesele apar încontinuu și merge să le asamblezi, până la urmă. Clubul cedează fotbaliști în fiecare fereastră de transferuri, vinde mereu și reușește să-și recreeze o formulă îndeajuns de bună pentru playoff.

+24 FOTO

Moldovenii aduc români tineri, un sirian, un francez, un albanez și-și încropesc o echipă foarte bună, suficientă ca să lupte în turneul pentru titlu și pentru calificarea în cupele europene.

Keyta, mediocru la Dunărea Călărași și slab la Viitorul, a marcat din penalty primul gol. Stoperul Matias a egalat dintr-o centrare a lui Chamed, apoi Al Mawas a înscris dintr-o fază „de Messi", o acțiune în care a trecut printre mulți adversari și a rezistat în contactele cu fundașii. 

Sirianul pe care președintele Iftime îl prezenta ca pe un vehicul pentru marketing știe și fotbal! Cu „Hagi al Siriei" și cu alți fotbaliști pescuiți de peste tot, Botoșani păstrează forma bună deși tot pierde jucători. În mod normal, ei vor fi în playoff, în cursa pentru titlu și pentru cupele europene.

Clasament Liga 1: 

FC Botoșani - Gaz Metan 2-1 » FINAL

FC Botoșani - Gaz Metan, echipe de start

FC Botoșani: Hankic - Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu - Papa, Rodriguez, Ongenda - Caia, Al Mawas, Keyta
Rezerve: Pap - Patache, Plămadă, E. Florescu, Tîrcoveanu, Târșă, Toutouh, M. Roman, R. Fili
Antrenor: Marius Croitoru

Gaz Metan: Pleșca - Butean, Yuri, Baco, Velisar - Junior, Alceus - Chamed, R. Deaconu, Valente - L. Nițu
Rezerve: Buzbuchi - Trif, R. Romeo, Horșia, Ciocan, A. Sarr, G. Moura, Ze Manuel
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Municipal, Botoșani
Arbitru: Lucian Rusandru / A1: Ciprian Danșa, A2: Imre-Laszlo Bucși

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO EXCLUSIV Victoria cu FCSB le-a adus o primă importantă sibienilor: „E treaba lor cum o împart, eu doar le dau banii”

Corneliu Papură, înțepat de foștii jucători? Ce au spus după remiza cu Clinceni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  16 Februarie 2021, 00:32

o castigat cine merita. asa petesti cand vi *** si la CIUPEALA! cand te multumesti cu putin, risti sa pierzi si acel "putin". joci fotbal, ai sanse sa castigi,...tragi de 1 punct? nu-l iei nici ala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  15 Februarie 2021, 21:45

De câtă simpatie se bucură FCBT în presa dâmbovițeană.. Oricum, slabă consolare pentru Iftime care visa un trofeu (Cupa României) și l-a, ratat, așa cum a ratat și o întâlnire cu Tottenham... Și da, stadionul înghețat și Șeroni pe terenul proaspăt măturat, măturându-și adversarii au de enit emblematice pentru fotbalul botoșănean. Ah da, uitasem, au devenit tipic botoșănene declarațiile năucitoare ale tabdemului Iftime-Croitoru, care abordează la fel de dezinvolt repertoriul de mare elan ("suntem o forță!") cât și cel de tragedie antică ("plâng băieții în vestiar") împinsă la extrem la tendințe suicidare... Umor involuntar?!

babahuda
babahuda  •  15 Februarie 2021, 21:14
Postat de Razvan Marcel pe 15 Februarie 2021, 18:19

Oare de ce se plâng românii astea ***?Am văzut un.meci la -15 grade în Rusia,si unul nu a zs nimic de teren.Am văzut un meci din Danemarca in mocirlă,Odense .Si nimic,iar la noi sunt fetițe plangacioase ,dau imediat vina pe teren.Amundoua echipe joacă pe același teren.

UNII SE ANTRENEAZA O SAPTAMANA PE EL ..cand se da licenta cluburile trebuie sa dovedeascsa ca echipa de ex botosani are incalzire si al 2-lea teren sa se prezinte la fel ..noi suntem in Romania ,tu traiesti in rusia ?valahule?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează