FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CRAIOVA 0-0

Corneliu Papură, înțepat de foștii jucători? Ce au spus după remiza cu Clinceni

Corneliu Papură, fost antrenor CS Universitatea Craiova +22   FOTO
Corneliu Papură, fost antrenor CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 17:58 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 18:20

CS Universitatea Craiova a obținut doar o remiză albă cu Academica Clinceni. La finalul partidei, Dan Nistor (32 de ani), Paul Papp (31) și Alexandru Cicâldău (23) au oferit declarații.

Totul despre Academica Clinceni - Craiova 0-0, AICI

Toți trei au vorbit frumos despre noul antrenor Marinos Ouzounidis, aflat la al doilea meci pe banca „juveților”. Declarațiile lor par a fi un mesaj indirect către fostul antrenor al echipei, Corneliu Papură, sub comanda căruia Craiova nu mai câștigase de 7 meciuri.

Dan Nistor, după Clinceni - Craiova 0-0: „Noul antrenor ne pune pe drumul cel bun”

„Nu cred că se pun problemă de oboseală, din păcate nu am reușit să dăm gol. Noul antrenor ne pune, pic cu pic, pe drumul cel bun. Mă bucur că nu am luat gol”, a spus mijlocașul venit în Bănie de la Dinamo. 

Nistor a fost completat de Paul Papp: „E un 0-0 care nu ajută pe nimeni. Echipa, defensiv, își face foarte bine treaba. Nu e vorba doar despre fundași, toată lumea își face bine treaba defensiv, dar marcăm destul de puțin. Sper să vină golurile curând și să câștigăm și în campionat. Disciplina este punctul forte al noului antrenor, cred că avem multe de învățat de la el, are experiență în Champions League, în Grecia”.

Și Alexandru Cicâldău vede o schimbare de la venirea lui Ouzounidis. Trimis în teren pe o poziție mai avansată față de cea cu care era obișnuit, Cicâldău a fost cel mai periculos jucător de atac al Craiovei.

„Am alt rol acum de când a venit Mister, dar mă simt bine pe orice post de la mijlocul terenului. Este o schimbare, dânsul are foarte multă experiență, începe deja să-și aplice ideile. Sunt sigur că vom arăta mult mai bine”, a spus mijlocașul de națională la microfonul DigiSport. 

VIDEO. Cum putea ajunge Radu Drăgușin la Craiova: „Am zis că n-am mai văzut așa fundaș în România de la Gică Popescu”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Ouzounidis, primele concluzii după debutul în Liga 1: „Nu e nivelul pe care-l vreau! Mai e mult de muncă”

Ce s-a schimbat la Craiova după venirea lui Ouzounidis: primele concluzii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
suporterucv
suporterucv  •  15 Februarie 2021, 23:25
Postat de Motanul Dănilă pe 15 Februarie 2021, 10:16

Diferența dintre Papură și grec, pînă acum , e naționalitatea. Păcat că au îndepărtat interimarul (scuze dar nu-mi amintesc numele acum). Chiar păreau că au altă atitudine.

Mai e o diferenta....asta chiar are moaca de barbat si antrenor. Si care pare ca s-a trezit de mult din pat de cand e pe teren ! Aaa....si nu mai vad pase la portar cu zecile intr-un meci !!!!

4116363558398409
Motanul Dănilă  •  15 Februarie 2021, 10:16

Diferența dintre Papură și grec, pînă acum , e naționalitatea. Păcat că au îndepărtat interimarul (scuze dar nu-mi amintesc numele acum). Chiar păreau că au altă atitudine.

140890610325991
Chimir Sen  •  14 Februarie 2021, 20:07

Între poza prostului ăstuia de Papură și tabloul Adormirea Maicii Domnului , diferența e tehnologia ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează