FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CRAIOVA 0-0

ACADEMICA CLINCENI- CRAIOVA 0-0. Ouzounidis, la fel ca Papură! Craiova face egal la debutul grecului în Liga 1

Academica Clinceni - CS Universitatea Craiova, // foto: Cristi Preda +22   FOTO
Academica Clinceni - CS Universitatea Craiova, // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 16:22 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 16:45

CS Universitatea Craiova a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, la debutul lui Marinos Ouzounidis în Liga 1.

Toate rezultatele și programul etapei 23 pot fi văzute AICI

Oltenii, care veneau după două victorii în Liga 1, nu au putut să treacă de apărarea bine organizată e echipei lui Ilie Poenaru, și au ajuns la 7 egaoluri în ultimele 9 partide din prima divizie. 

Oltenii au dominat teritorial meciul, au avut posesia, dar nu au găsit drumul spre gol. Primele două ocazii ale Craiovei au venit prin Alex Cicâldău, în minutule 4 și 18 dar șuturile din afara careului nu l-au învins pe Vâlceanu. În minutul 34, mijlocașul a șutat din careu, dar și de data aceasta a intervenit portarul Academicii Clinceni.

După pauză, Cîmpanu a tras puțin pe lângă poarta ilfovenilor, de la marginea careului, iar Academica a replicat în minutul 74, când Rusescu a reluat cu capul spre poartă, dar Pigliacelli a respins.

După acest egal, Craiova ajunge la 44 de puncte, fiind pe locul 3, la 4 de liderul FCSB și 3 de CFR Cluj, care au un meci în minus. Academica Clinceni are 34 de puncte și e pe 5, dar poate fi depășită de FC Botoșani, care joacă luni cu Gaz Metan

Clasament Liga 1:

 Academica Clinceni - Craiova 0-0

Academica Clinceni - Craiova, echipele de start:

CLINCENI (4-4-2): O. Vâlceanu - Pashov, Bilali, Gardoș, Pîrvulescu - Cordea, Ventura, Dumitriu, A. Popa - Chunchucov, Longher
REZERVE: Ureche - Achim, Chandarov, Rusescu, Tănase, Markovic, Dobrescu, Andronic, Cebotaru
ANTRENOR: Ilie Poenaru

CRAIOVA (4-2-3-1): Pigliacelli - Vlădoiu, Bălașa, Papp, Bancu - Mateiu, Nistor - Bărbuț, Cicâldău, Baiaram - Ivan
REZERVE: Popescu - Vătăjelu, M. Constantin, Bic, Cîmpanu, Constantin, Căpățînă, Tudorie, Mamut
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

VIDEO. Silviu Bogdan despre cum l-a pierdut Craiova pe Octavian Popescu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fotbaliștii de la FCSB, băgați în ședință, după eșecul cu Dinamo: „Le-am zis ca aceste lucruri să nu mai apară”

Leo Grozavu face scandal înaintea meciului cu Dinamo: „Jucătorii au avut coronavirus şi vor fi supuşi unui mare risc!” + de ce nu e de acord nici cu delegarea făcută de CCA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
fabius_2014
fabius_2014  •  14 Februarie 2021, 20:48

Universitatea Craiova arata mult mai organizata de cand este antrenata de Ouzounidis. Daca GSP incepe sa-l critice pe antrenor inseamna ca acesta isi face treaba bine.

prazburg1948
prazburg1948  •  14 Februarie 2021, 20:35
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 14 Februarie 2021, 16:36

Și ce mare surpriză!Dacă nu-i barsan-talisman-prazan nu bat pe nimeni...Problema mea e de fapt alta::: unde a fost clinceniul??? Unde a dispărut "răutatea " din meciul cu FCSB=STEAUA????Ăla de mânca jar cu Steaua,cordea adică, azi alerga tot pe loc,iutrici,vedeta marcator n-a jucat deloc,adi popa suteaza extraordinar,dar spre propria poartă, etc.Singurii decenti au fost caviar și Tănase (care a și refuzat să joace împotriva Stelei.Oare de ce????Și când te gândești câți saci de bani au luat gloabele de la Becali !!!

Eu mi-as vedea in lungu' nasului *** din Petrosani. Hermannstadt conduce clona din Berceni cu 1-0. Daca nu se certa Prodanca cu *** pun pariu ca altup era scorul acum =)) cam greu cand va joaca satelitii pe bune =))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doubleti
doubleti  •  14 Februarie 2021, 20:13

Mie imi place cum joaca echipa. Sa fim seriosi, la ce va asteptati? Au fost 2 deplasari foarte grele (si ca distanta si ca adversari). Sa nu uitam ca joi au jucat la -12 grade pe un patinoar, iar azi Clinceniul s-a aparat pe 3 linii (la un moment dat se vedea foarte clar acest lucru). Clinceniul nici n-a contat in atac. Terenul a fost mizerabil. Va mai trec ceva timp pana isi impune stilul de joc, de remarcat ca pentru inceput le-a redat cheful de joc + un plus de rautate. Oricum, au avut destule ocazi de a marca, dar Clinceniul s-a aparat foarte bine. Eu vad un plus injocul echipei. Vorbim in play-off.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează