FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbaliștii de la FCSB, băgați în ședință, după eșecul cu Dinamo: „Le-am zis ca aceste lucruri să nu mai apară”

Toni Petrea (45 de ani) sună trezirea în rândul elevilor săi, înaintea meciului cu Hermannstadt, din runda cu 23 de Liga 1.
Toni Petrea (45 de ani) sună trezirea în rândul elevilor săi, înaintea meciului cu Hermannstadt, din runda cu 23 de Liga 1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 16:07 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 16:33

Toni Petrea (45 de ani) sună trezirea în rândul jucătorilor de la FCSB, înaintea meciului cu Hermannstadt, din runda cu 23 de Liga 1.

  • Hermannstadt - FCSB e programat duminică, de la ora 19:45. Va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro. 

FCSB a fost eliminată de rivala Dinamo în optimile Cupei României, scor 0-1. Toni Petrea a utilizat o formulă experimentală, care a stârnit un conflict între fani și conducere. Antrenorul și-a băgat elevii în ședință.

Jucătorii de la FCSB, băgați în ședință de Toni Petrea

„Am discutat, am analizat ce nu a funcţionat şi ce nu ne-a plăcut la ultimele două meciuri. Cred că jucătorii au conştientizat că trebuie schimbate anumite lucruri. Îmi doresc ca, de la meciul următor, aceste lucruri să nu mai apară în jocul nostru. Încercăm să trecem peste momentul mai puţin plăcut, peste acea înfrângere din Cupă. E bine că urmează alt meci. Imediat ai posibilitatea să te revanşezi, să arăţi că a fost un accident. 

Vom întâlni o echipă bună, primesc destul de puţine goluri. Asta arată că sunt foarte bine organizaţi, pierd foarte greu. Mergem acolo cu gândul de a câştiga. Cei de la Hermannstadt sunt mai atenţi pe faza de apărare şi pleacă mai rapid pe contraatac. Organizarea defensivă cred că este punctul lor forte”, a declarat Toni Petrea, într-o conferință de presă. 

Octavian Popescu este un jucător tânăr, valoros. Mai avem şi alţi jucători valoroşi. Important pentru mine este grupul, nu un jucător anume. Probabil că vor fi temperaturi negative la Mediaş, dar nu trebuie să căutăm motive, scuze. Trebuie să ne adaptăm la suprafaţa de joc, la condiţiile de joc şi să câştigăm meciul
- Toni Petrea

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Revelația din Dinamo-FCSB are cel mai mic salariu din Liga 1, deși e cel mai SCUMP fotbalist din campionat!

MM își continuă disputa cu liderul galeriei FCSB: „De-asta nu-i răspund la telefon lui Mustață”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
190874602502980
Macaron Von Backen  •  15 Februarie 2021, 11:24

Mironica *** :)) Ce-mi place cum plang *** peste tot pe la tv :))) sper sa mori mironica .Punct. Greu fara ozon bajetii , e ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  14 Februarie 2021, 11:41

La cum au jucat cu Dinamo nu scot nici macar un egal !

mehighms
mehighms  •  14 Februarie 2021, 06:45
Postat de prapadlafcsb1 pe 13 Februarie 2021, 22:23

Sa speram ca nu se va mai face control antidoping

frustratule!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează