FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Eliminarea cu Dinamo o aruncă pe FCSB în scandal! Îi cere lui Mihai Stoica să plece: „Te știu, MM, ți-ai bătut joc! Demisia ACUM!”

Mihai Stoica, manager general FCSB +36   FOTO
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 09:09 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 10:11

Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB, i-a cerut demisia managerului general Mihai Stoica (55 de ani) după ce echipa roș-albastră a fost eliminată de Dinamo în optimile de finală ale Cupei României, scor 0-1.

Vocea suporterilor roș-albaștri a criticat strategia abordată de stafful tehnic, care a trimis în teren cu Dinamo o echipă neexperimentată, în care singurul titular obișnuit a fost portarul Andrei Vlad. FCSB a fost dominată de Dinamo o bună parte a meciului și la final a părăsit Cupa României, competiție pe care sezonul trecut a câștigat-o.

Gheorghe Mustață: „MM, suporterii vor să-ți dai demisia!”

Eliminarea cu Dinamo o aruncă pe FCSB în scandal! Îi cere lui Mihai Stoica să plece: „Te știu, MM, ți-ai bătut joc! Demisia ACUM!”
Gheorghe Mustață (cu portavocea), în galeria FCSB

„La momentul ăsta, pentru mine, atâta timp cât tu vii să-ți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua înseamnă că MM trebuie să plece acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua! Eu te știu Meme! Nu mă interesează pe mine de Gigi, că nu Gigi a făcut echipa. Eu te știu pe tine, domnul Meme! Tu trebuie să-ți dai demisia la ora asta. Demisie fără discuție

Nu-ți poți bate joc de atâtea milioane de suporteri să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune să odihnească jucătorii. Tu odihnești jucătorii cu Dinamo? Noi ne dăm sufletul pentru echipa asta și tu joci cu copii de 15-16 ani cu Dinamo. Demisia totală, Meme! Noi, suporterii Stelei, cerem demisia lui Meme! 

M-am săturat câte mii de mesaj primesc de la suporteri. Domnule Meme, eu în numele suporterilor transmit ce vor suporterii: la revedere! Cum îți permiți să lași ca manager să joace echipa a doua cu Dinamo? Eu mi-am luat amendă azi când am fost în Berceni! Cupa era unul din obiectivele Stelei. Nu poți face așa ceva. Eu știam, dar am crezut că e o glumă de dimineață când am aflat că jucăm cu juniorii în teren.

Jucați cu echipa a doua cu alte echipe dacă vreți să încercați jucătorii pe care i-ai adus dumneata, domnule Meme. Să mă bată Dinamo în halul ăsta! Toată lumea îi rupe și tu îmi joci cu juniorii cu Dinamo. Nu se poate așa ceva! Asumă-ți rezultatul și pune mâna pe pix și hârtie și lasă-ne! Ce transmiți tu ca manager? Nimic! Meme, tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Șut. Ai ochi de manager. 

Nu spune nimeni că nu ești experimentat, dar asumă-ți și dă-ți demisia, asta vor suporterii. De ce i-ai mai băgat rezerve pe Coman, Tănase și Olaru? Trebuia să-i bagi din prima. Ca să ne demonstreze că n-a făcut el echipa să iasă și să spună, că și-așa a spus că el nu vrea să aibă tangențe cu suporterii. Lasă că avem noi tangențe cu el. Niciodată în veci nu poate bate Dinamo pe Steaua. Vă rugăm frumos să vă dați demisia, domnule Meme”, a „tunat” Mustață la Radio Sport 1. 

Fanii FCSB îl cer pe Narcis Răducan

Gheorghe Mustață a oferit și un nume de posibil înlocuitor pentru Mihai Stoica. Este vorba despre Narcis Răducan, care a mai ocupat funcția de director sportiv la FCSB în 2019.

„Stăteam la masă, mă uitam la meci și nu-mi venea să cred. Am văzut meciul cu 200 și ceva de oameni împreună. Toți erau șocați că jucăm cu echipa a doua. Toată lumea l-a luat pe Meme. În momentul în care am primit un telefon și mi se confirmă niște chestii, atunci domnule Meme Stoica, nu mai avem decât un singur scop: noi campionatul și dumneavoastră demisia. 

Dacă pleacă Meme poate veni oricine, chiar și Narcis Răducan. N-a câștigat nimic de când s-a întors aici. Dacă se dă drumul la fani pe stadioane și Meme nu-și dă demisia noi vom cânta jumătate de secundă pentru Steaua și restul contra lui Meme”, a spus liderul suporterilor. 

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Gheorghe Mustață

Eliminarea cu Dinamo o aruncă pe FCSB în scandal! Îi cere lui Mihai Stoica să plece: „Te știu, MM, ți-ai bătut joc! Demisia ACUM!”
Mihai Stoica

Nu a durat mult pentru ca managerul general al celor de la FCSB să îi răspundă lui Gheorghe Mustață. Stoica a anunțat că vrea să se delimiteze de Mustață și de apropiații săi și spune că respectul pe care îl avea pentru el s-a prescris.

O să-i explic domnului Mustață de ce nu vreau să mai am de a face cu el și cu apropiații lui, așa cum i-am explicat și în particular. Cu toate că ne leagă ani de zile de respect reciproc, chiar prietenie. Plus o perioadă în care ne „deranja” pe „a doua” că gătea seara și noi ne propusesem să nu creștem în categorie. Iar astea eu nu le uit.

În perioada în care fiica mea se confrunta cu mari probleme de sănătate, un membru al galeriei care se erija în liderul a 15-20 copii (Mustață încă nu ieșise) a dat tonul la meciul cu Mlada Boleslav și au scandat șlagărul amicilor de la ddb : „Memeee Stoica / Ne băgăm p*** ‘n fii’ta + încă versuri pe care mi-e imposibil să le reproduc. Împotriva mea, singurul om care a ținut piept miilor de câini care ne jigneau meci de meci. Că scandau câinii, era normal, le stăteam în gât. Că au scandat copii care se pretindeau a fi suporterii noștri, m-a mirat și m-a dezamăgit. Asta în condițiile în care eu tocmai părăsisem clubul din cauza problemelor personale. După ce m-am întors, am evitat scandalul, i-am explicat lui Mustață că atâta timp acel bișnițar va sta lângă el, prefer să nu am legătură cu ei. Am avut impresia că a înțeles, mai ales că are doi copii pe care-i venerează, ca orice părinte. Se pare că m-am înșelat. Nu i-am suscitat interes.

Despre inepțiile cu care a ieșit după meciul ăsta, n-am ce comenta. Nu am făcut echipa niciodată, am insistat uneori pentru unii fotbaliști (de regulă, tineri) pe care-i remarcam când altora li se părea riscant să-i folosească . Exemplu, Niță Adrian în seara asta. Copil care le va urma lui Perianu și Tavi Popescu. Și care va fi urmat în scurt timp de alții proveniți din academia care a început să producă mai devreme decât ne așteptam, grație muncii super profesioniste și organizării impecabile.

Musti, îmi doresc să reveniți cât mai repede pe stadion, n-am resentimente față de ieșirea ta complet eronată din seara asta și m-aș bucura să ai bărbăția să-ți prezinți scuzele pentru jignirile pe care le-ai proferat la adresa mea. Ca să-ți ușurez sarcina, pune-ți apropiații să-ți facă o scurtă prezentare cu rezultatele Stelei cu mine manager, asta dacă nu ți-au rămas întipărite în memorie. Respectul pe care l-am avut mereu pentru ultrași nu trebuie luat în calcul. S-a prescris. Cel puțin pentru tine- Facebook @ Mihai Stoica

VIDEO. Suporterii FCSB s-au strâns la baza din Berceni, înaintea duelului cu Dinamo din Cupa României

Citește mai multe știri despre FCSB:

Căpitanul FCSB, discurs aiuritor după eșecul cu Dinamo: „Bine că am ieșit sănătoși!”

Basarab Panduru, cucerit de un fotbalist de la FCSB: „Are mişcări naturale, se vede că are calitate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (160)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  17 Februarie 2021, 14:50

AFARĂ DIN GSP CU ACEST PENAL

mario78a
mario78a  •  16 Februarie 2021, 09:16

Având în vedere Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (Î.C.C.J.) nr. 3425 din 3 decembrie 2014 pronunțată în dosarul 32805/3/2011, vă reiterăm următoarele: Decizia Î.C.C.J. indicată anterior a statuat definitiv faptul că cesionarea mărcii între A.F.C. și F.C.S.B., pe baza căreia s-a făcut înregistrarea la O.S.I.M., a fost ilegală, întrucât A.F.C. nu putea vinde, cesiona sau transmite un bun pe care nu-l avea în proprietate, ci avea doar dreptul de a-l folosi. Mai mult decât atât, în decembrie 2016, prin Decizia nr. 989A/2016, Curtea de Apel București a interzis SC Fotbal Club Steaua București SA (actual FCSB S.A.) să folosească fără consimțământul subscrisei semnele “Steaua”, “Steaua București” sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competițiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociațiile şi federațiile sportive Ca atare, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” nu permite asocierea incorectă și nelegală a niciunei entități sau persoane fizice cu mărcile sale în scopul de a-și crea o imagine pe baza istoriei și performanțelor celui mai important club sportiv din România și solicită suspendarea domeniilor web *** (mai exact redirecționarea către fcsb.ro) și fcsteaua.ro. Facem un apel public la adresa dumneavoastră pentru respectarea deciziilor instanțelor judecătorești. Prin prezenta notificare vă atragem atenția de

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodystyle74
bodystyle74  •  15 Februarie 2021, 12:28
Postat de csaba pe 14 Februarie 2021, 16:38

Fotbalul nu se face la mănăstire, tot respectul pentru Gigi ce face pentru oameni necăjiți și pentru biserică , dar la fotbal mai puțin, bagă mulți bani pentru locul 2, ăn loc să lase ca de echipă so se ocupe profesioniști și nu călugări!

Pai meme nu este profesionist, argaseala,tudor si mache ce sunt?La nivelul ligii 1 sunt profesionisti toti. Se baga bani in fotbal doar daca genereaza profit sau voturi la echipele sustinute de primarii. Business-ul fotbal pentru gigi genereaza profit pt ca se ocupa el in felul lui altfel daca i-ar fi lasat pe ceilalti profesionisti la carma era de mult in insolventa.

Vezi toate comentariile (160)
Comentează