FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

EXCLUSIV VIDEO Leo Grozavu face scandal înaintea meciului cu Dinamo: „Jucătorii au avut coronavirus şi vor fi supuşi unui mare risc!” + de ce nu e de acord nici cu delegarea făcută de CCA

Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de , - Publicat sambata, 13 februarie 2021 18:50 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 19:05

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Dinamo. Tehnicianul covăsnenilor e nemulțumit de ora partidei, în condițiile în care la 21:00 vor fi -5 grade și temperatura va mai scădea până spre finalul partidei. Nici delegarea lui Andrei Chivulete nu i se pare inspirată, fiind un arbitru din București. 

  • Dinamo - Sepsi va fi azi, de la ora 21:00, în „Ștefan cel Mare”. Meciul va fi livetext pe GSP.ro și în direct la DigiSport, Telekom și Look.

- Domnule Grozavu, din nou ca adversar al lui Dinamo, cum va fi? 
- Aș vrea să-mi spun ofurile, supărările. Nu cred că-i normal, cel puțin așa gândesc eu, să se întâmple așa. Dacă noi jucătorii, antrenorii suntem judecați, criticați, scanați din toate părțile, și cei care care alcătuiesc calendarul competițional ar trebui să fie la fel. Să fie profesioniști, să-și facă meseria cât mai bine.

- La ce vă referiți? 
- Se știa foarte bine că vor veni câteva zile de frig. Programarea meciului e cel puțin nefericită la ora 21:00. În primul rând vizavi de respectul față de jucători. E clar că vor fi multe grade cu minus, la fel de clar e că jucătorii vor suferi din toate punctele de vedere. De ce spun asta? Noi am fost foarte afectați de Coronavirus. Atunci când acești jucători vor juca la o temperatură foarte scăzută, se vor supune unui mare risc. Unii dintre ei au 4-5 zile de antrenament. E clar că vor suferi. Un meci programat la ora 21:00 pe noi ne dă peste cap. Noi vom termina în jur de 11, vom pleca pe la 11:30, ajungem pe la 4 dimineața la Sfântu Gheorghe. Marți avem un alt joc, tot în deplasare. Cei care fac asta trebuie să fie mai profesioniști.

VIDEO. Leo Grozavu, nemulțumit de programare și delegarea de la meciul cu Dinamo

- Ați discutat cu medici, ați avut Coronavirus, care-s riscurile dacă stați în frig? 
- N-aș vrea să mă erijez în medic. Nu e domeniul meu. M-am interesat, dar nu fac comentarii pe acest subiect. Cei care fac programările, chiar și delegările arbitrilor, trebuie să fie mai atenți. Nu mi se pare ca la un meci în București să primim un arbitru din București. Nu cred că e normal! Sunt mulți alți arbitri din țara asta care puteau fi delegați. Nu că am ceva personal cu domnul Chivulete. E doar o constatare, nimic mai mult.

- Vizavi de adversar, ce ne puteți spune? 
- Întâlnim o echipă aflată într-un reviriment evident. Au arătat-o la ultimele jocuri, deși au pierdut la Craiova și cu FCSB în campionat. Sunt o echipă cu jucători valoroși. E clar că problemele din cadrul clubului au afectat mersul bun al lucrurilor. Au o serie întreagă de jucători valoroși care pot învinge pe oricine.

Dinamo e o echipă bună, de tradiție. Orice echipă ar alcătui, e o echipă bună. Sigur, au arătat și în anumite momente multe clipe de slăbiciune. Însă problema pe care noi o avem în sânul clubului, cu infectările, e mai importantă decât orice adversar
- Leo Grozavu, antrenor Sepsi 

- Toată pregătirea fizică pe care ați făcut-o în iarnă s-a dus după acest val de infectări, de cât timp mai e nevoie până când veți fi măcar la 80% din capacitate? 
- Îi monitorizăm în permanență pe cei aflați în carantină. Însă nu sunt toți la fel. În funcție de corpul fiecăruia, de cât de mult au suferit din cauza virusului. Cred că mai avem nevoie de minim 3 săptămâni, poate 4. Atunci cred că vom fi la parametri optimi.

- Ce s-a întâmplat cu Kyle Lafferty? Părea făcut transferul...
- N-aș putea să vă spun cu exactitate, în momentul în care am intrat în discuții cu cei care se ocupă de el ni s-au spus niște condiții, le-am zis că noi putem să facem o ofertă în acele condiții, am făcut-o, apoi nu știu ce s-a întâmplat. Am văzut jucătorul, îl cunoșteam, l-am scanat ca să văd în momentul de față cum arăta. Din păcate totul a picat, nu știu să vă zic 100%, din câte am înțeles jucătorul n-a mai vrut. S-a interesat de club, a zis că-i place proiectul, că e interesant, dar nu a acceptat.

Căutăm în continuare un atacant, sperăm să-l găsim. Sperăm să nu fie troienit pe undeva. Nici nu vreau cantitate, vreau să fie ceva de care avem nevoie. Până la urmă jucătorii noștri și-au făcut datoria în față, avem al 2-lea atac din Liga 1
- Leo Grozavu, antrenor Sepsi 

Citește aici alte știri despre Dinamo - Sepsi

Omul care a îngenunchiat-o în tur pe Dinamo: „Iubesc să joc contra „câinilor”! Sunt ca Feyenoord din Olanda”

Spaniolul care se pregătește să o înfrunte pe Dinamo: „Acasă, fură românii. În România, fură ai mei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  14 Februarie 2021, 10:15

"face scandal" ??? *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno290
creeperno290  •  13 Februarie 2021, 22:36

Chivulete ne-a distrus in alte meciuri

valentindragobete
valentindragobete  •  13 Februarie 2021, 19:32

Sa programezi un meci noaptea la ora 21 cand vor fi probabil -10 numai ca sa vezi un ca... de meci din liga italiana este de noaptea minții! Puteau sa-l pună de la ora 17 cand, sunt convins ca se uitau mai multi la meci decat la programele de umplutura de pe generaliste sau alea de știri dar de " ne-am nascut in Romania ...." unde mintea este putina .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează