FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

VIDEO EXCLUSIV Spaniolul care se pregătește să o înfrunte pe Dinamo: „Acasă, fură românii. În România, fură ai mei”

Articol de , - Publicat sambata, 13 februarie 2021 13:10 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 13:49

Eder Gonzalez (24 de ani), mijlocașul spaniol al lui Sepsi, a prefațat meciul cu Dinamo, din această seară, și a vorbit și despre conaționalul Pablo Cortacero.

Ibericul a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că în Spania nu auzise de șeful „câinilor” și că a primit și el multe întrebări despre Cortacero.

VIDEO Eder Gonzalez: „Familia mă întreabă ce face Cortacero la Dinamo”

„Dinamo e o echipă bună. Un club istoric. În Spania nu există o asemenea situație la un club mare, așa cum e la Dinamo. E frumos că fanii se implică.  E bine că lumea ajută clubul. Din păcate, spaniolii n-au creat o situație bună. Îmi pare rău! 

S-a vorbit mult în Spania despre Cortacero. Și familia mea mă întreba ce face la Dinamo. Toată lumea vorbea. S-a cam inversat situația. În Spania oamenii zic că românii fură, în România spaniolii fură.  În Spania nu se mai știe nimic despre Cortacero. Nu știam despre el înainte să ajungă la Dinamo. Nu știam cine e”,  a spus Eder Gonzalez pentru GSP.ro.

Va fi foarte greu cu Dinamo. Terenul nu ne va ajuta. Nici vremea, însă suntem pregătiți să luptăm. Vom da totul pentru a câștiga. Noi suntem căliți cu temperaturile scăzute. Am făcut deja antrenamente în frig, din ianuarie până acum. Cred că ne-am acomodat cu temperaturile scăzute. Avem o echipă bună, stafful ne ajută. Cred că se poate mai mult de play-off la Sepsi. Am pierdut puncte doar pentru că n-am avut echipa completă. Sunt convins că putem reveni și să terminăm sus în clasament
 – Eder Gonzlaez

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Noile transferuri de la Dinamo, ironizate: „Să tot dai în cap la minge!”

EXCLUSIV Cosmin Contra nu renunță! Câți bani cere și ce riscă Dinamo dacă nu plătește + de ce se opun DDB și Nicolae Badea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
popescu222
popescu222  •  14 Februarie 2021, 03:05
Postat de persanu pe 13 Februarie 2021, 14:13

Da sa stii ca noi credeam ca spaniolii nu au facut rau la nimeni niciodata in viata , nici mafie nu exista in Spania . Nuuuu. Acu cu Cortazero asta ca in rest sfinti toti :))) Doar niste incuiati la minte poate acuza o intreaga natiune din cauza unui cetatean o suta o mie sau 5000.Deocamdata Romania are cativa pungasi in toata lumea dar sa nu uitam totusi ca sunt mici pe langa coloniile avute de Spania si nu numai dea lungul timpului si pana in prezent.Adica ei nu mai sunt hoti ca fura la patru ace din alte state :))) E bine totusi ca a dreso nea gonzales dar sa nu uitam totusi ca orice padure are si uscaturi , si cand zic orice zic orice fara exceptie.

Sunt de acord ca generalizarile sunt gresite, eu fiind un roman care munceste onest in strainatate (iar ca imigrant trebuie sa muncesc dublu fata de localnici ca sa am locul sigur in firma). Dar declaratia lui Gonzales mi se pare inteligenta.

gogoas
gogoas  •  13 Februarie 2021, 19:16
Postat de paulo pe 13 Februarie 2021, 16:34

vezi ca ti-au fugit ooile din tarc

Omul are o problema . 24 din 24 pe gsp in ultimii 20 de ani

paulo
paulo  •  13 Februarie 2021, 16:34
Postat de dave32 pe 13 Februarie 2021, 16:05

Respect Cortacero ,a venit in "tara lucrului bine facut" sa faca ceea ce nu a reusit nimeni ,sa ne scape de o boala!

vezi ca ti-au fugit ooile din tarc

Vezi toate comentariile (8)
Comentează